Tawerna Gothic > Serwis
Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?
borntobewild:
W końcu coś zrobiliście z tą stroną:) Mimo, że i tak jest dość "zlana" to odbiór jej jest o niebo lepszy :) Trzymam kciuki za dalszy rozwój.
Pozdrawiam
Aktywny forumowiec sprzed kilku lat :)
edit: przez niedopatrzenie napisałem w złym miejscu :)
got2:
Mi brakuje pobierania plików w np.modów,gothica,dźwięków.Brakuje też jak dla mnie tematów większość śa stare.
Mimo że są spoko to dość wydają się nudne.
Isentor:
--- Cytat: got2 w 09 Wrzesień 2011, 16:00:34 ---Mi brakuje pobierania plików w np.modów,gothica,dźwięków.Brakuje też jak dla mnie tematów większość śa stare.
--- Koniec cytatu ---
Znajdziesz tutaj.
MaurineCoelho:
Przyznam, że bardzo mi brakuje lepszego downloadu. Przydałoby się więcej plików i można ciekawie to zrobić wszystko jeśli chcesz to zrobić zintegrowane z forum. Osobiście brakuje mi także właśnie częstszych newsów. Widziałem na Angielskich czy Niemieckich stronach mnóstwo newsów na dzień, przydałoby się ich więcej, ale do tego trzeba większej ilości newsmanów. Zagłosowałem jednak na download.
Ale najbardziej mi brakuje większej ilości mądrych ludzi na forum xD
Pozdrawiam
Julian:
--- Cytat: MaurineCoelho w 20 Wrzesień 2011, 17:24:34 ---Ale najbardziej mi brakuje większej ilości mądrych ludzi na forum xD
--- Koniec cytatu ---
Jesteś tutaj od niecałej godziny i nas już osądzasz? No chyba, że wcześniej nas obserwowałeś i stwierdziłeś, że to forum to siedziba idiotyzmu i głupoty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej