Tawerna Gothic > Serwis

Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?

<< < (44/69) > >>

Isentor:
Dobry pomysł.

Ainur:

--- Cytat: Gordian w 29 Czerwiec 2011, 13:12:47 ---Yhym;)

Ale tak myślę, że jakby stworzyć stanowisko pracy dla kogoś w rodzaju Oberżysty właśnie w dziale Różności i dać mu jakby posadę moderatora (jak w marancie na konkretne działy). Ktoś, kto zgłosiłby się do pracy byłby odpowiedzialny właśnie za konkursy, jakieś tam ankiety etc.
Ty często czasu nie masz na pierdoły a ktoś chętny mógłby się przysłużyć w zamian za jakieś bajery w stylu np. poznania Ciemnej strony mocy, albo coś.

--- Koniec cytatu ---
Ja chętnie zająłbym wyżej podaną pozycję, oczywiście kiedy powstała by możliwość jej wprowadzenia ;)

Gordian Morii:

--- Cytat: Ainur w 29 Czerwiec 2011, 13:18:13 ---Ja chętnie zająłbym wyżej podaną pozycję, oczywiście kiedy powstała by możliwość jej wprowadzenia ;)

--- Koniec cytatu ---

Musiałbyś se avka zmienić na coś takiego

No i nick na jakiego Zygfryda  <lol>

Ainur:
Prawdopodobnie bym przeżył  ;)

Cezus:
Jeden: Na forum jest pewna liczba użytkowników którzy są aktywni regularnie i przydał by się SB tak chociaż na soboty i niedziele.
Dwa: Można wyłączyć te avatary na których jest Bezimienny. Ja nie wiem kto jest kim jeśli na jednej stronie jest dziesięć takich Bezimiennych twarzy. To trochę człowieka wkurza.
Trzy: Czemu na tym forum nie ma gildii które by ze sobą walczyły?! Ludzie są można się pokusić o stworzenie czegoś takiego. Oczywiście to wymaga czasu ale na pewno ktoś by się podjął ich prowadzenia. Na przykład ja. Nie mylić tego z RPG bo to są zupełnie inne sprawy. Jak ktoś nie wie o co chodzi proszę pytać.
Cztery: Na dole jest spis grup, ale na początku człowiek nie wie co ta grupa robi i jak się można do niej dostać. przydałby sie taki temat który by wszystko wyjaśniał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej