Tawerna Gothic > Serwis

Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?

<< < (39/69) > >>

Gordian Morii:
Wiesz Proglan ja nie będę się z tobą kłócił bo jak mówi pewna mądra sentencja:

"Nie kłóć się z głupim, bo zniży Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Co więcej takie zaczepki z Twojej strony jeszcze głębiej ukazują poziom jaki sobą reprezentujesz. To kim jestem i jaki jestem Ciebie nie dotyczy więc Twoje słowa mnie nie urażają. A co do wydoroślenia to poczekajmy aż osiągniesz te lata co ja, skończysz gimnazjum, później zawodówkę i może wtedy porozmawiamy jeżeli będę miał ochotę. Tymczasem ruszaj na fora polskich serwisów nawołując do legalizacji marihuany i innego zielska, nucąc pod nosem "firmowe" kawałki...

Pabloo:

--- Cytat: Dyum w 08 Czerwiec 2011, 14:52:16 ---Portal tworzą użytkownicy, a możesz mi powiedzieć co takiego uczyniłeś dla tego sajtu? Bo wydaje mi się, że nic.
--- Koniec cytatu ---
Widać że coś jednak uczyniłem bo Patrona bym nie dostał za nic :)

--- Cytat: Gordian w 08 Czerwiec 2011, 15:35:09 ---Tymczasem ruszaj na fora polskich serwisów nawołując do legalizacji marihuany i innego zielska, nucąc pod nosem "firmowe" kawałki...

--- Koniec cytatu ---
I kto kogo tu obraża? nie nawołuje, to że wypowiedziałem się w temacie na kogo oddam swój głos? śmieszny jesteś, skończmy to bo nie ma sensu.

Eric:

--- Cytat: Dr. Joint w 08 Czerwiec 2011, 21:13:55 ---Widać że coś jednak uczyniłem bo Patrona bym nie dostał za nic :)

--- Koniec cytatu ---

Za ten datek? Dużo w niego włożyłeś pracy?

Gordian Morii:
Diomq. Daj se spokój. ;)

Eric:
 <poirytowany>

No dobra...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej