Tawerna Gothic > Serwis

Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?

<< < (30/69) > >>

Grison:

--- Cytat: Altair w 17 Październik 2010, 11:41:31 ---Twoja szczerość w głoszeniu prawdy bardzo mnie boli ;(

--- Koniec cytatu ---
Chodź, utulę.

--- Cytat: Isentor w 17 Październik 2010, 12:14:31 ---Grison nie spodziewaj się cudów wraz z premierą Arcanii skoro jesteśmy w google na 5 stronie. System zostanie gotowy, reklama zaaplikowana i pozostanie nam czekać na nowych graczy. Nie odzyskamy dawnej świetności w pięć minut. Nie jesteśmy na to gotowi i nie mamy do tego potrzebnych narzędzi. Wszystko w swoim czasie.

--- Koniec cytatu ---
Isq. Czemu jesteśmy na 5 stronie? Oficjalna strona? Przecież to śmieszne łamane przez żenujące.
A co do reklamy, to co ma nią być? Wsadzisz Gordiana w pluszowy strój orka żeby łaził po mieście i rozdawał chorągiewki z logiem TG? ;/

Anv:
Właśnie, też mnie to zastanawiało. Jak to jest że jesteśmy an piątej stronie? Wpisałem ostatnio gothic w szukajkę i nawet jakieś totalnie amatorskie strony były przed nami. WTF?! że się tak wyrażę!

Altair:
Kurwa moje google!

Ja jestem trochę informatykiem ale to zawsze Isentor z Respevem po prawicy robił takie jaja że wypozycjonował Głup'ów pod hasłem 'siedziba lamerstwa' czy jakoś tak, to Respev na pewno by swoje hakerskie techniki odpalił. Przejadę się tam gdzieś pod tę Wieliczkę i znajde go i powiem zeby nam pomogl :D

Anv:
On się obudzi w potrzebie serwisu jak rycerz z Giewontu.

Isentor:

--- Cytat: Grison w 17 Październik 2010, 13:26:06 ---Isq. Czemu jesteśmy na 5 stronie? Oficjalna strona? Przecież to śmieszne łamane przez żenujące.
A co do reklamy, to co ma nią być? Wsadzisz Gordiana w pluszowy strój orka żeby łaził po mieście i rozdawał chorągiewki z logiem TG? ;/

--- Koniec cytatu ---
Raz, że dostaliśmy domenę gothic.gram.pl z banem w Google. Jak mnie i Thorowi udało się wrócić w łaski Google po jakiś 6 miesiącach podań i zgłoszeń byliśmy pierwsi w wyszukaniach przez ponad rok. Później Google wrzuciło nas do piaskownicy bo jakiś tępy ciul z gramu źle mi edytował index strony, gdzie umieszczony był skrypt do pozycjonowania. System nie mógł odczytać wpisu wywalił błąd i coś się namieszało. Wtedy spadliśmy i znaleźliśmy się tak na pozycji 1-3 strona. Ostatnia sprawa ciągłe ataki z umieszczaniem w naszych plikach wrogich skryptów. Google czyta je jako niebezpieczne i zmniejsza page rank strony. Kiedyś mieliśmy PR6 dziś przez takie ataki mamy PR0. I tak przy okazji trudno będzie nam odbudować pozycję na 1 stronie. Domena gothic.gram.pl to już zajechana konająca kobyła. Także musimy pozycjonować nasze inne domeny.

Urzekła was moja historia?

Grison współpracujemy z nie jednym serwisem. Jeden z drugim zamieści po newsie i jakoś to pociągniemy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej