Tawerna Gothic > Serwis

Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?

<< < (27/69) > >>

Isentor:

--- Cytat: Altair w 15 Październik 2010, 18:53:52 ---Admin nie pierdol, na jutro rano ma być gotowe.

--- Koniec cytatu ---
Mało nas do pieczenia chleba. :patyk:

Altair:
No nie wierzę! Adminie co to ma być? Wchodzę na gry-online.pl, a tu przed wejściem na stronę główną wielki banner ARCANIA GOTHIC IV itp. Klikam w niego, a tu mnie przenosi na gothic.org.pl! Czemu Gothic up jest patronem medialnym polskiego wydania tej zafajdanej gry? :( A nie my ;(

Anv:
Tego się obawiałem. A sama wiadomość mnie mocno wkurw.. zdenerwowała. Wiedziałem, że, ciężko będzie abyśmy to my dostali patrona, ale miałem głęboką nadzieję, że nie będą to oni. Wolałem już AC.

Altair:
Dziadostwo, żydokomuna z Michnikiem na czele! Skurwysyństwo chamstwo. ÂŻydzi, masoni, pedały cykliści i cyganie. Murzyni z Hitlerem na czele (okazało się, że miał "czarne korzenie").

Ja myślałem, że jak kliknę w ten banner to na jakieś przedpremierowe zamówienia wejdę czy coś, ewentualnie na TG, a tu takie coś. Kurwa mać, a oglądalność to im podskoczyła jak na Polsacie kiedy Pudzian wchodził na ring albo Małysz na skocznie.

Admin ostrz siekierę kurwa i odpalaj tego starego T-55 co w garażu co ci dziadek Kirył podarował na pierwszą komunię.

Chabacik:
Może da się jeszcze coś zrobić prócz krucjaty?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej