Tawerna Gothic > Serwis

Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?

<< < (22/69) > >>

Isentor:

--- Cytat: Urkrass w 11 Styczeń 2010, 18:53:59 ---Zakładam nowy bo jednak trudno mi odnaleźć w tym śmietniku właściwy temat. Moglibyście zrobić jakiś porządek na tym forum... nawet jak znajdzie się ciekawy temat to połowa postów to nadaje się do kosza (nic nie wnoszą).

--- Koniec cytatu ---
W istocie trudno, tym bardziej, że poprzedni temat był przypięty i znajdował się 5 linijek wyżej. Pokaż mi takie tematy palcem. Forum ma trochę lat, więc i spory zbiór postów.

--- Cytat: Urkrass w 11 Styczeń 2010, 18:53:59 ---Temat dotyczy strony. Ludzie... brak już wam pomysłów? Co drugi news to spolszczenie, tapeta, screen, etc.

--- Koniec cytatu ---
Sesja... facepalm Piszemy o wszystkim. Polska scena Gothic też się do tego zalicza. Nie nasza wina jeśli nie ma wieści na temat Arcanii. Miej pretensje do developera. Jeśli nie napisaliśmy o czymś wartym uwagi, i chcesz nas o tym poinformować. Kontakt masz podany na stronie głównej. Będziemy bardzo wdzięczni, pozostali czytelnicy serwisu na pewno też.

--- Cytat: Ainur w 11 Styczeń 2010, 19:10:15 ---Niedługo pojawi się nowa odsłona strony...

--- Koniec cytatu ---
Ta...powiedzmy.

Aroslaw:
Uff, dobra mniejsza z lokalizacją wątku. Może nie zauważyłem.

Zdziwię cię, o Arcanii wcale nie myślę. Ja dalej żyje w świecie starego Gothica na pierwszej części poczynając i trzeciej kończąc. Oczywiście postaram się zagrać tak jak próbowałem w ZB i niestety po kilkunastu godzinach odpuściłem.

Działy może są dobrze napisane, ale można było by je bardziej urozmaicić dodać jakieś zdjęcia (screeny). Obecny wygląd strony strasznie was ogranicza... 50% to czarne tło po bokach... wygląd forum jest dobry i tu już zmieniać nic nie trzeba.
JEÂŻELI MYÂŚLICIE NAD TYM CZEGO BRAKUJE W TAWERNIE GOTHIC TO WASZYM PIERWSZYM QUEST'EM POWINNO BYÆ "TG POTRZEBUJE NOWEGO THEME". Później można myśleć nad resztą.
Mam nadzieję, że strona zachowa klimat G1-3... mimo innych nowych "Gothiców".

Isentor:
My tak naprawdę mamy plan, odnowy i przebudowy. W pewnym sensie już wykonany. Po prostu wystąpiły pewne komplikacje z nowym stylem strony.

Demonical Monk:

--- Cytat: Isentor w 13 Styczeń 2010, 09:01:08 ---My tak naprawdę mamy plan, odnowy i przebudowy. W pewnym sensie już wykonany. Po prostu wystąpiły pewne komplikacje z nowym stylem strony.

--- Koniec cytatu ---
Komplikacje związane z tym, że Nostress, który to miał zajmować się frontendem nagle zaginął (czy co tam się z nim stało), a ja miałem robić backend, tylko nie miałem weny.

Na chwilę obecną jednak wziąłem się do roboty, lay jest znośny (imo), a backend gotowy w 33,3% (brak Panelu Admina jeszcze) po kilku dniach pracy.

Może kiedyś...

Galeria_Ciastek:
Starych użytkowników. Zarejestrowałem się na forum w roku chyba 2007. Wtedy to było zupełnie co innego. Byli naprawdę fajni ludzie i znalazłem kilku kolegów. Dziś mamy 2010 i sporo się pozmieniało. Mam nadzieję, że przyzwyczaję się do "nowego" forum i pozostanę na forum jakiś czas. Wcześniej próby powrotu na forum kończyły się kiepsko. Mimo wszystko jest dobrze. Nowe Gothici powstają, a forum dalej się rozwija.

--- Cytuj ---Myślisz, że co było tego powodem?
--- Koniec cytatu ---
Chyba moje lenistwo. Nie chciało m się pisać na forum, ale nie z tego powodu jak się zmieniło. Bo to zmiany na lepsze. Po prostu udzielałem się na wielu innych forach i nie miałem czasu. I zapomniałem o Tawernie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej