Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Topielce w Faring.
Jachu123:
Witam, mam problem, zrobiłem zadanie u Toma, ale okłamałem Willsona, i teraz nie wiem jak wykonać zadanie z topielcami, kiedy idę na własną ręke za rzeke to są tam tylko dwa topielce, czy ktoś mi powie czy tylko tam za mostkiem są dwa topielce, czy muszę się gdzieś udać jeszcze ? A może to błąd w plikach gry ?
Zły dział - temat przeniesiony.
Robben:
Jak zadanie zostanie aktywowane to pojawi się tam więcej topielców, po wybiciu których zaliczysz zadanie. Ale skoro go okłamałeś to już raczej nic nie poradzisz.
PS. Co ma pomoc techniczna do zadania? :huh:
Jachu123:
Cały myk polega na tym że nie da rady wziąść zadania... W waszej solucji piszę że zadanie po wykonaniu pokazuje się dopiero jako zaliczone. Miałem prawo sądzić że to błąd gry, nie rozumiem dlaczego dostałem warna. Ale co proponujecie żeby dostać się do Nordmaru ?
"A może to błąd w plikach gry ?" - Następnym razem proszę czytać uważnie.
Sirius:
Jak okłamałeś, to koniec. Trzeba było grać uczciwie... warna dostałeś za zły dział.
Nie jest to błąd gry, tylko twój.
Miłej zabawy: zacznij grac od nowa...
Robben:
--- Cytat: Jachu123 w 22 Wrzesień 2009, 22:50:27 ---Cały myk polega na tym że nie da rady wziąść zadania... W waszej solucji piszę że zadanie po wykonaniu pokazuje się dopiero jako zaliczone. Miałem prawo sądzić że to błąd gry, nie rozumiem dlaczego dostałem warna. Ale co proponujecie żeby dostać się do Nordmaru ?
--- Koniec cytatu ---
Bo trzeba pierwsze przyjąć zadanie Zapoluj z Wilsonem na topielce i później dopiero będzie możliwe zabicie topielców. A do Nordmaru to różnymi drogami można się dostać (np. od strony Silden).
--- Cytuj ---"A może to błąd w plikach gry ?" - Następnym razem proszę czytać uważnie.
--- Koniec cytatu ---
Następnym razem proszę czytać opisy działów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej