Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tajemnice Ruin

<< < (17/58) > >>

Gordian Morii:
Elf ciągle oszołomiony po upadku i nagłym pojawieniu się Retheisa ciężko usiadł na ziemi, starając się zebrać myśli i siły. Wreszcie uniósł głowę i spojrzał na młodego elfa. - ÂŚwietna walka. Będą z ciebie ludzie. Weź teraz z łaski swojej pozbieraj trofea a zaraz ruszymy zwiedzać te piwnice.

Sirius:
Sirius, nie czekając ani minuty dłużej, niż było to konieczne, zaczął oprawiać potwory, nie chciał zostawiać tej roboty Sadowi, jemu zostawił pazury. Trochę tego było: aż 8 skór i 32 kłów !

Gordian Morii:
Elf powstał szybko i ze sztyletem w ręce zaczął kończyć oprawianie wilkołaków. Wyrywał pazury, które jeszcze przed chwilą były tak groźne. W sumie pozyskał ich 32. Podszedł do Siriusa i odebrał od niego pobrane trofea, spuścił również krew wilkołaków, w sumie było jej 24l. -Wezmę je podzielimy się na końcu.
Pozyskiwanie: pazurów, Upuszczanie krwi I

Sirius:
Nie czekając dłużej, ruszyłem w kierunku wilkołaka. Czułem, że nie zrobi mi krzywdy, ale musiałem być pewien, że nasz wampir nie posieka go na kawałki. Ceteo dalej był schowany za drzewami, aby się mnie nie bał, w imię dobrej woli ręce trzymałem wysoko. Podszedłem do wilkołaka, skrytego w cieniu...

Gordian Morii:
Przeżył tamte wilkołaki. Przeżyje i tego.- rzekł sam do siebie elf i zaczął powoli iść w stronę w którą udał się Sirius. Zobaczyć co tam się dzieje, uprzednio zabierając porozrzucane ubrania wilkołaka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej