Strefa pomocy > Gothic
Gdzie sie podział Lester w 4 rozdziale??
Onar:
Witam, otóż mam taki problem, że zapomniałem gdzie się udał Lester w 4 rozdziale. W którymś temacie to było napisane ale no kurde zapomnialem :huh: Dam reputka za piewszą odpowiedź. Najlepiej do jutra, jak wróce ze szkółki, to przejde :D
Sirius:
Lester jest w Kamiennej Fortecy gdzie był kamień ogniskujący. Poszedł tam po akt własności ziem, powinien być w twierdzy, w bibliotece
Onar:
No właśnie ja wpisałem sobie na moment marvina, żeby sprawdzić, czy on tam jest, ale go nie znalazłem. Jutro po południu zobacze jeszcze raz. Jak będzie to dam rep :)
Sirius:
No to Milten znajduję się przed jedną z bram w SO
Isentor:
--- Cytat: Onar w 02 Wrzesień 2009, 21:58:09 ---Witam, otóż mam taki problem, że zapomniałem gdzie się udał Lester w 4 rozdziale. W którymś temacie to było napisane ale no kurde zapomnialem :huh: Dam reputka za piewszą odpowiedź. Najlepiej do jutra, jak wróce ze szkółki, to przejde :D
--- Koniec cytatu ---
Lester jest przed górską fortecą, na dole przed mostem. Dwoi się i troi jak rozwalić kamiennego golema, wiec czeka na gracza. Dopiero gdy oczyścisz drogę pomoże ci z harpiami i ruszy dupę do biblioteki.
p.s.
Sirius dał ciała.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej