Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

przemytnicy

(1/2) > >>

przemo0212:
Mam problem z przemytnikami. Chce do nich dołączyć. Wykonałem misje Servina, Monka, Argohorna(czy jak mu tam), pomogłem też Kyro. Problem w tym że Korth nie chciał mi dać swojego zadania. Po poradzie forumowiczów poszedłem  do wieży mgieł i oddałem pierścień Korthowi. Thangron jednak dalej nie chce ze mną rozmaiać. Co mam zrobić? Czy ma to jakieś znaczenie że jestem w II rozdziale? Czy jest jakiś kod na możliwość porozmawiania z Thangronem? Czy bez przyłączenia się do przemytników dostane zadania przemyt rudy, znajdę wszystkie chromanimy i odzyskam kamień z kanionu troli?

Werewolf16:
Być możę bug... jaką wersje posiadasz? Wersję znaczy sie moda?

przemo0212:
mam wgranego patcha 1.03

Werewolf16:
To zrób tak:
-Skasuj Seavy (drugi rozdział to nie tak daleko, szczegolnie z ułatwionym poziomem w MT :P)
-Usuń Patche (wszystkie jakie masz zainstalowane) do MT
-Usuń MT
-Odinstaluj Gothica
-Zainstaluj Gothica
-Zainstaluj GMDK dla G1
-Zainstaluj Polskie Skrypty
-Zainstaluj najnowszą wersję Playerkita (podobna do Gothic Starter w G2NK), jak nie wiesz skąd ściągnąć to pisz mi na GG (często siedze na niewidoku)
-Zainstaluj MT w ver.1.01 (na necie teraz tylko taką znajdziesz, jeśli masz starą instalke to ver.1.00 wiec sciagnij najnowszą instalke)
-Zainstaluj Patch ver.1.03 (Tylko, nie 1.01, nie 1.02 tylko 1.03)
-Zmien linijkę:
vdf =  dm.mod  patch.mod  patch3.mod
na
vdf =  dm.mod  patch3.mod
Ta linijka jest w pliku dm.ini w Gothic/System

Jak to zrobisz to odpalasz przez najnowszego Gothic Starter (Gothic/System/Gothic Starter.exe)

Jak coś niezrozumiałe to pisz na PW lub GG :P

Jeśli pomogłem - daj reputka ;)

Robben:
@Up - ale żeś się rozpisał. Te reinstalki są zupełnie niepotrzebne. Równie dobrze może zacząć grę od nowa i wyjdzie na to samo.

P.S - na pewno wykonałeś wszystkie zadania?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej