Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
[opowiadanie] Przygody Vaxa.
Sirius:
--- Cytuj ---Kląc, wiedźmak złożył palce do znaku Igni, dzięki czemu podpaloną bestię ogarnął strach, i zaczęła ona uciekać w popłochu
--- Koniec cytatu ---
Igni powoduje strach ? O_o
Wątpię, żeby nawet wiedźmin mógł walczyć mając rozerwany brzuch... pamiętasz, jak zginął Geralt?
Za dużo itp... zwiększony refleks, siła itp. no c'mon. No i np. ręką... aaah -.-
Dialogi kiepskie, z Wiedźmina zrobiłeś jakiegoś obij morde...
Zmutowany człowiek brzmi bardzo źle... dlatego nazwano go wiedźminem ;)
Jak przeczytasz wszystkie części sagi oraz przejdziesz grę będziesz pisał lepiej, na to opowiadanie też spojrzysz zdziwiony. Nie uchwyciłeś tego charakteru ;)
4/10
frizz:
Chyba jednak nie przeczytałeś ze zrozumieniem opowiadania. Po 1 - podpalenie nie wywołuje strachu? Po 2 - napisałem, że mag uleczył wiedźmina. Po 3 - zmutowany człowiek to dlatego, bo nie miałem innych pomysłów na powtórzenia.
Aa, i jeszcze jedno - masz 15 lat a niby przeszedłeś grę i przeczytałeś 7 tomów?
Patty:
Ja mam 14, a sagę przeczytałem co najmniej 3 razy, a grę 2 razy. Wiek nie ma tu nic do rzeczy, że tak powiem.
frizz:
No cóż, pomijając to że i gra i saga są od osiemnastki, to nie ma ...
Sirius:
Po 1: Jeśli dajesz już wiedźmińskie znaki, to żeby coś/ kogoś przestraszyć używasz Axii. Igni straszące trąci grą
Po 2: No, w twoim opowiadaniu dzieją się cuda. Kapłana uzdrowiciela znalazłeś na pustkowiu, i jak cię uzdrowił, to mu pomachałeś ręką... świetne ;)
Po 3: Mutant, wiedźmin, wiedźmak, maszyna do zabijania, wyrzutek, zabójca potworów, pogromca bestii...
Tak, przeczytałem 7 tomów, grę kilka razy przeszedłem, do tego mam za sobą ,, Coś się kończy, coś się zaczyna", film oraz serial, a także kilka innych pozycji Sapkowskiego. Więc masz pecha bo trafiłeś na mnie :)
Saga nie jest od 18 :) Zależy to od czytającego. Jeśli ktoś ślini się grając w grę, to nie dorósł ..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej