Tereny Valfden > Dział Wypraw

Chrzest ÂŻywiołów - Grobowiec

<< < (11/39) > >>

Gordian Morii:
Elrondzie ale gdzie widzisz to powiązanie srebra z napisem? Ja już naprawdę nie wiem co to może znaczyć.- rzekł elf -A może na ścianach komnaty dostrzeżemy coś co nam pomoże. Elfrondzie widziałem że potrafisz lewitować. Może tam na górze na tych kładkach znajdziemy jakąś podpowiedź.- powiedział wskazując wzrokiem na zawieszone parenaście metrów nad nimi kładki z których zeskoczyli wrogowie.

Gunses:
//Tym razem jednak wszystko poszło gładko. Zombie przywołane przez Elronda doszło do zakrętu tunelu i za nim znikło. Korytarz zaznaczony srebrem był bezpieczny i wolny do przejścia. Zaczynacie się szykować do marszu, kiedy to kraty opadają a cały korytarz staje w ogniu. Po wszystkim kraty, tak jak i w przypadku korytarza poprzedzonego drewnem podnoszą się. 

Mantos:
- Ech, cholera, dawaj jeszcze dwóch zombiaków, jak nie wyjdzie to sprawdzamy kładkę

Gunses:
//Elrond, ja tam nie wiem jak u was jest z czarowaniem i ile one zabierają energi magicznej. Ale w końcu się dowiem.

Elrond Ñoldor:
- Nie - powiedział elf  ruszył dziarskim krokiem, upewniwszy się że aura go jeszcze chroni, do korytarza i zaczął nim iść...

// nie dygaj Gusiu ;] Co innego tuzin drzewców, co innego pojedyncze zombie ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej