Tereny Valfden > Dział Wypraw
Chrzest ÂŻywiołów - Grobowiec
Elrond Ñoldor:
- Z trzaskiem od tak sobie, bo nie chciało mi się dostatecznie koncentrować. Gdybym chciał to z obnażonym mieczem mógłbym teleportować się nad twoje łóżko, a ty dalej spałbyś jak dziecko nie wyczuwając śmierci... - powiedział elf jakby od niechcenia.
- A tak w ogóle, to kto prowadzi, gdzie idziemy i po co? - powiedział starając zwracać się do wszystkich.
Gunses:
Setmre wyszła do was
- Witajcie moi mili. Ruszamy na misje?
Mantos:
Mantos sam poczęstował się winem Gordiana
- Eee, no chyba po to tu jesteśmy... - elf spojrzał na kłócących się krewniaków - Przynajmniej ja...
Anv:
- Tak chodźmy... - powiedział wampir, a podchodząc do Setmre zagarnął Elronda i Devristusa.
Gordian Morii:
Elf z miłą chęcią pozbył się wina, które nosił ze sobą już od wyprawy do Ishgaru. Był prawie pewny, że ciągłe zmiany temperatury w jakim ów trunek się znajdował spowodowało jego skwaszenie ale skoro widział, że smakowało Mantosowi nawet się nie odezwał. -Możemy ruszać ale chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na temat naszego zadania. Wiem tyle, że jest ono związane z zadaniami polegającymi na odszukaniu kluczy żywiołów. Dlatego prosiłbym o więcej szczegółów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej