Autor Wątek: Offtopic  (Przeczytany 3928804 razy)

Description:

Offline Koza123

• Obywatel
  • Reputacja: 1380
  • Meeeedyk!
    • Karta postaci

Odp: Offtopic
« Odpowiedź #25460 dnia: 27 Marzec 2012, 11:28:19 »
Gildia Magów też ledwo zipie. Nie wiem czemu, ale mam dziwne przeczucie takie.
Nie tylko gildia. Cały Marant się sypie.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25461 dnia: 27 Marzec 2012, 11:53:18 »
Ty nie widziałeś posypanego Marantu.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #25461 dnia: 27 Marzec 2012, 11:53:18 »

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25462 dnia: 27 Marzec 2012, 12:04:18 »
Nie tylko gildia. Cały Marant się sypie.
<facepalm>

Offline Koza123

• Obywatel
  • Meeeedyk!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25463 dnia: 27 Marzec 2012, 12:18:43 »
Ty nie widziałeś posypanego Marantu.
A jak on wygląda?

<facepalm>
Takie moje odczucia.

Offline Xvier aep Deler

• Weteran
  • Reputacja: 2469
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25464 dnia: 27 Marzec 2012, 12:42:51 »

Offline Koza123

• Obywatel
  • Meeeedyk!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25465 dnia: 27 Marzec 2012, 12:54:31 »
LooooL  <huh>
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAJPIERW ARAGORN, TERAZ SABATON! DOKÂĄD ZMIERZA TEN ÂŚWIAT!?!?

Offline Xvier aep Deler

• Weteran
  • Reputacja: 2469
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25466 dnia: 27 Marzec 2012, 12:55:40 »
oj tam oj tam ;P
przynajmniej mam sie z czego pośmiać  <lol>

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25467 dnia: 27 Marzec 2012, 13:03:16 »
Według mnie Marant nie pada. Wręcz przeciwnie. Od czas, gdy Canis sprawił, że odeszło wielu graczy. Aktualnie co jakiś czas mamy nowych graczy, a nawet wracają starzy. Jedynie MG, przywódcy organizacji się burzą i wielu graczy, na dyktaturę Isa.

Offline Koza123

• Obywatel
  • Meeeedyk!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25468 dnia: 27 Marzec 2012, 13:07:25 »
Według mnie Marant nie pada. Wręcz przeciwnie. Od czas, gdy Canis sprawił, że odeszło wielu graczy. Aktualnie co jakiś czas mamy nowych graczy, a nawet wracają starzy. Jedynie MG, przywódcy organizacji się burzą i wielu graczy, na dyktaturę Isa.
Jedynie wielu graczy ma dość dyktatury. To tak jakbym powiedział "Jedynie trzydzieści milionów Polaków oragnie zmiany władzy w Polsce".

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25469 dnia: 27 Marzec 2012, 13:30:30 »
Tu nie chodzi o dyktaturę. Tutaj chodzi o nieumiejętność pogodzenia się z zasadami gry. Zauważ, że wcześniej czepiał się gracz, na którego niekorzyść został rozwiązany spór. Zgodnie z zasadami nie miał racji więc nie przyznałem mu jej. Teraz sprawa powtórzyła się po stronie MG. To Mistrz Gry popełnił błąd, do którego nie potrafi się przyznać. Gracz zawinił  złym opisem. To jednak nie jest powód by łamać zasadę NIE ZABIJAMY GRACZY. Jak widzisz niezależnie od strony konfliktu wychodzi na to, że nigdy nie mam racji, bo trzymam stronę ustaleń, a nie jestem przychylny do każdego przewinienia i każdej samowolki.

W pracy MG istnieje pewien łańcuch komunikacji. MG chce coś wprowadzić, idzie z tym do mnie, ustalamy kompromis. Jeśli wygląda to tak, że MG wprowadza coś za moimi plecami następnie ma do mnie pretensje, że przestrzegam zasad i jestem złym dyktatorem. To może rzeczywiście dobrze, że decyduje się zrezygnować.

Offline Hagmar

• Obywatel
  • Reputacja: 16508
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25470 dnia: 27 Marzec 2012, 13:54:51 »
 <facepalm> Ty oczywiście jak zwykle widzisz tylko to co tobie wygodnie... Nam chodzi o całokształt. Ale nie ma sensu ciągnąć jałowej dyskusji.

Offline Koza123

• Obywatel
  • Meeeedyk!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25471 dnia: 27 Marzec 2012, 14:05:45 »
Tu nie chodzi o dyktaturę. Tutaj chodzi o nieumiejętność pogodzenia się z zasadami gry. Zauważ, że wcześniej czepiał się gracz, na którego niekorzyść został rozwiązany spór. Zgodnie z zasadami nie miał racji więc nie przyznałem mu jej. Teraz sprawa powtórzyła się po stronie MG. To Mistrz Gry popełnił błąd, do którego nie potrafi się przyznać. Gracz zawinił  złym opisem. To jednak nie jest powód by łamać zasadę NIE ZABIJAMY GRACZY. Jak widzisz niezależnie od strony konfliktu wychodzi na to, że nigdy nie mam racji, bo trzymam stronę ustaleń, a nie jestem przychylny do każdego przewinienia i każdej samowolki.

W pracy MG istnieje pewien łańcuch komunikacji. MG chce coś wprowadzić, idzie z tym do mnie, ustalamy kompromis. Jeśli wygląda to tak, że MG wprowadza coś za moimi plecami następnie ma do mnie pretensje, że przestrzegam zasad i jestem złym dyktatorem. To może rzeczywiście dobrze, że decyduje się zrezygnować.
Aragornowi nie chodzi o Hejgena. To chyba najmniejszy problem. Może masz słabą pamięć, więc przypomnę (pisał o tym wczoraj): Odszedł dlatego, że najbardziej zapieprzał jako MG (o czym sam doskonale wiem) i nic z tego nie miał. Gdyby nie on byłaby może 1-2 wyprawy tygodniowo. A nie dość, że on się tak starał, to Ty mu jeszcze na każdym krkoku dawałeś do zrozumienia, żeby Cię w dupę pocałował, bo to Ty tutaj ustalasz zasady.

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25472 dnia: 27 Marzec 2012, 14:12:37 »
Aragornowi nie chodzi o Hejgena. To chyba najmniejszy problem. Może masz słabą pamięć, więc przypomnę (pisał o tym wczoraj): Odszedł dlatego, że najbardziej zapieprzał jako MG (o czym sam doskonale wiem) i nic z tego nie miał. Gdyby nie on byłaby może 1-2 wyprawy tygodniowo. A nie dość, że on się tak starał, to Ty mu jeszcze na każdym krkoku dawałeś do zrozumienia, żeby Cię w dupę pocałował, bo to Ty tutaj ustalasz zasady.
1 większa na kilka tygodni raczej... I niech nikt się zaraz nie wykręca brakiem czasu. Bo jak się go nie ma to się nie bawi w takie coś. Wiele nowych rzeczy nie robiłem, za to dawałem graczom ZAJÊCIE.

Offline Gunses

• Arystokrata
  • Reputacja: 14198
  • jak z debilem.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25473 dnia: 27 Marzec 2012, 15:15:28 »
Dajmy już spokój. Nic nie wywalczymy, a tylko atmosfera się psuje ;/

Offline Hagmar

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25474 dnia: 27 Marzec 2012, 15:16:45 »
Już się zjebała więc... <tuli>

Offline Patty

• Weteran
  • Reputacja: 7093
  • Wszechwiedzy nie mam, lecz wiem różne rzeczy
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25475 dnia: 27 Marzec 2012, 15:51:14 »
Ja to tylko chciałbym się zapytać, czemu Aragorn robi z tego taką szopkę.

Offline Koza123

• Obywatel
  • Meeeedyk!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25476 dnia: 27 Marzec 2012, 15:53:59 »
To nie szopka, a przedstawienie swoich poglądów. Ma prawo być zdenerwowany. Gdybyś Ty był w jego sytuacji, czułbyś się prawdopodobnie identycznie. Tylko teraz czekam, aż Isentor zacznie sam prowadzić wyprawy. Zastanawiam się, czy da radę zrobić tyle, co Aragorn.

Offline Julian

• Redakcja
  • Reputacja: 6657
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25477 dnia: 27 Marzec 2012, 15:58:08 »
Koza, kurde. Nie bądź taki "hop do przodu", zachowujesz się jakbyś na Marancie zęby zjadł. Przystopuj ze swoimi komentarzami, chłopie.

Offline Patty

• Weteran
  • Reputacja: 7093
  • Wszechwiedzy nie mam, lecz wiem różne rzeczy
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25478 dnia: 27 Marzec 2012, 15:59:13 »
To nie szopka, a przedstawienie swoich poglądów. Ma prawo być zdenerwowany. Gdybyś Ty był w jego sytuacji, czułbyś się prawdopodobnie identycznie. Tylko teraz czekam, aż Isentor zacznie sam prowadzić wyprawy. Zastanawiam się, czy da radę zrobić tyle, co Aragorn.
Przestań się zachowywać, jakbyś siedział w tej grze nie wiadomo jaki czas. Nie jesteś pro elo madafaka, którego głos w sprawie marantu jest głosem Boga. Gówno wiesz o tej grze, jesteś tu raptem parę miesięcy i naprawdę nie jesteś zabawny, wypisując mi tutaj takie bzdury jak powyżej. Ludzie serio mają dość twoich bazgrołów o tym, jak to marant się zbiesił, bo po prostu nic o tym nie wiesz. Jak masz dalej bawić się w nie wiadomo kogo, bo masz takie widzimisię, to wypierdalaj.

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25479 dnia: 27 Marzec 2012, 16:29:18 »
Oczywiście bo przez 6 lat nie zrobiłem niczego, więc dziękuje mi się nie należy.

Nie oceniam nikomu pracy. Ale myślę, że stwierdzenie, że Aragorn najbardziej zapieprzał jest tutaj nie fair w stosunku do innych MG, którzy muszą wysyłać mi scenariusze, muszą o wszystkim informować i muszą przygotowywać wszystkie staty. Sam Sado przygotował przynajmniej z 10 takich zadań. Według mnie to o wiele większy wysiłek niż prowadzenie wyprawy na spontanie.

Kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą. :-\

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #25479 dnia: 27 Marzec 2012, 16:29:18 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything