oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Dziwnie czyta się w tym temacie wywody o książkach i całej kulturze. Naprawdę dziwnie.
Codzienność na TG jest dziwna.
Wiem o tym. Chodzi mi tylko o to, że był. I nie zaakceptował. A jak ja się spóźnię z akceptacją, to wielkie halo i ponaglania. To nie jest w porządku.
A moja wyprawa ciągle nie została otalentowana, tak swoją drogą.
Tak trochę z innej beczki. Dzisiaj rano mój współlokator dostał telefon z zastrzeżonego. Odbiera, a tam gość przedstawia się jako prawnik Maleńczuka. Dzwoni z powodu złamania praw autorskich przez kumpla. Chłop wrzucił wczoraj jedną mp3 - "Ostatnia nocka", na Chomikuj.pl Dzisiaj do niego zadzwonili z niebywałą ofertą - sprawa w sądzie lub ugoda i 500 złotych kary. Wiadomo co wybrał. Masakra.
Kto jest za tym, aby pozwać Gota (oj, przepraszam, władcę damskich pierścieni) o prawa autorskie. Co było pierwsze, Got2, czy GOThic? Chyba Gothic. Prawa autorskie.
Ale po Gocie jeżdżą wszyscy...
Ja nie jeżdżę. Jak masz to robić, to rób to prywatnie, bo twoje opinie odnośnie jego osoby gówno mnie obchodzą. Innych też.