oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Ekipa Tawerny Gothic pragnie zachęcić do zagrania w System RPG "Marant"
a jakie nagrody...
A bałem się, że nikt nie zrozumie
Lecz cicho! Co za blask strzelił tam z okna!Ono jest wschodem, a Nessa jest słońcem!
No ale powiedźcie, że takie coś złe jest ;P Przynajmniej nie ma ciągłego "o, jestem taki groźny, chodzę na wyprawy i wgl".
Wyobraziłem sobie Zelersia, jak podchodzi pod balkon Nudy i deklamuje:Mi się nawet podoba :>
Wyobraziłem sobie Zelersia, jak podchodzi pod balkon Nudy i deklamuje:CytujLecz cicho! Co za blask strzelił tam z okna!Ono jest wschodem, a Nessa jest słońcem!
Dobrze. Wraca działalność "domowa", posiadówy w karczmie etc. Ma się ku dobremu. Dobre, dobre;]
Bez przesady. Przeprosi i tyle :/
Aj, pierdolisz, to wprowadziłoby fajny rys dla Twojej postaci A nam ubarwiło grę.
Nie mam weny na pisanie poematów o cyckach elfek :/
No widzisz, źle do tego podchodzisz. Musisz wykrzesać z siebie taki czysty romantyzm, jak przytoczyłem wyżej. I wtedy będzie ok.
E tam. I tak to co robi teraz Zeleris jest wystarczająco dziwne
To trzeba iść na całość, wszak niedługo koniec świata, drugiej takiej szansy nie będzie. Dowal teraz jej w domu jakiś romantyczny wierszyk i zapełnij świat draconiątkami.
Ale wiesz, to by było wtedy zbyt proste.
Porady Nifa odnośnie kobiet ^^ bezcenne
Hmm... "W twoich oczach mógłbym utopić połowę Elanoi...", albo "Masz oczy barwy egzotycznej pleśni jaskiniowej"... co o tym myślicie?