oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Po tym trailerze zgodzę się, że bardzo ciekawie to wszystko wygląda. Wychodzi to po polskiemu czy tylko trzeba słuchać tych japońskich głosików, które mnie strasznie męczą.
Zauważyłem że postaciom zwykle bliżej do europejczyków, niż do azjatów.
A najciekawsze jest to, że Kentaro Miura spędza 16 godzin dziennie na rysowaniu.
<zaczyna się tulić i pozwala dalej gryźć>
Bo autor utrzymuje właśnie taki klimat. Miasta wyglądają jak średniowieczne/renesansowe metropolie, na wojnach nie ma katan i innych azjatyckich wymysłów - miecze, łuki, etc. Są też elementy kultury arabskiej, ale Azjatów tam chyba w ogóle nie dostrzeżesz.
Ale patrząc na twarze. Wszędzie nasi O.o
Pierdolenie, Lilith. Miura się opieprza non stop, woli sobie grać w gierki na konsoli, niż rysować. Berserk powinien wychodzić co dwa tygodnie, a jak wychodzi co dwa miesiące, to jest dobrze. A co do Wiedźmina - to bliżej Klejmurowi do niego, bo tam latają zmutowane wojowniczki walczące z potworami ;]
<lubieżnie wbija kły w słodką szyję, a dłonie z delikatnością wchodzą pod ubranie>Ale patrząc na twarze. Wszędzie nasi O.o
<przekrzywia głowę, a jej dłonie wsuwają się w spodnie>
<wargi zaciskają się mocniej, lewa dłoń łagodnie zsuwa się w dół, prawa wsuwa się pomiędzy dwie jędrne piersi>
:/
Boże, to już ludzie nie mają gdzie uprawiać seksu przez internet?
Spadź w dzień. Tylko na kacu, tylko chory do tego stopnia, że nie mam siły ruszyć jakimkolwiek członkiem.