oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Ekipa Tawerny Gothic pragnie zachęcić do zagrania w System RPG "Marant"
Ja? Ale ja chciałam tylko, żeby moja postać miała misia. Takiego do którego się będzie mogła tulić jak będzie jej smutno. Wszak będzie niemal jedyną kobietą.
Chyba, że zacznę grać mężczyzną...
Więcej patologii na forum nie zdzierżę.
Jest już mężczyzna, który gra kobietą.
Wejdź do obieżyświata, powzdychaj przez chwilę, rzuć hasło, że zgubiłaś misia przy przejściu przez portal, a zobaczysz jak szybko znajdzie się kompania gotowa pójść za tym miśkiem nawet do komnat Isa;p
A mogę już zacząć grę czy muszę coś jeszcze zrobić? <patrzy lekko spode łba na Inesia>
A Godzio-senpai byłby chętny? <uśmiecha się słodko>
Po poszerzeniu mojego pojęcia rzeczywistości i usytuowaniu tam takiego pomysłu na wyprawę, stwierdzam, że byłaby to najbardziej epicka wyprawa w historii Marantu. Jakby tak... poszukiwania miśka były pretekstem, żeby gdzieś tam iść... w coś by wrobić drużynę... więzienie... polityczne intrygi...
No wiadomo, przecież podrzuciłem pomysł;p
Niestety, Gordiu obraził się na grę i zniszczył postać swą. Teraz czekam na wielkie zmiany, jeśli takie nastąpią to hrabia Gordian znów przybędzie na Valfden;]
ALE JA CHCE MISIA A NIE POLITYCZNE INTRYGI!!!!ZAFAJDANY LOKI...<patrzy na Draga wzrokiem mordercy>
Przemyt narkotyków na Valfden w transporcie miśków! I nasza akcja w celu udaremnienia tego i uratowania pluszaka!.
Jak to zniszczył postać ?!