oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Ekipa Tawerny Gothic pragnie zachęcić do zagrania w System RPG "Marant"
Ano widzisz. Ja się za bardzo w oczy nie rzucałem i starałem się obczajać wszystko co miałem po drodze do celu. Pamiętasz, gdzie te dokumenty były?
Ja mam zaledwie jak na razie 200 MB na 1,2 Gb ale jestem cierpliwy.
Zacznij od Niemców.
"Czuję takie ciepłe mrowienie w środku. Jakbym miał owsiki"
Pierwszego dnia Aragorn powiedział "Kurwa jaki burdel" po czym wszystko rozpierdolił i stworzył od nowa jak świat w Minecrafcie.Drugiego dnia Aragorn podzielił galaktyki na nieskończenie wiele a w każdej stworzył rożnej maści ciała niebieskie. A także utworzył na większości planet warunki do życia (spełniające normy unijne)Trzeciego dnia połączył wszystkie planety siecią pod przestrzennych wrót dzięki którym podróżowało się 0,5 s z miejsca na miejsceCzwartego dnia powstały wszelkiej maści rośliny (głownie konopie i chmiel)Piątego dnia Aragorn stworzył organizmy żywe w tym człowieka.Szóstego dnia nauczył ludzi posługiwać się ogniem ale ludzie przez dwa tysiące lat ni chuja nie umieli rozpalić ognia wiec traktowali go jako bożka na co się Czak mocno wkurwił i zrobił na każdej planecie potop po czy utworzył wszystko od nowaSiódmego dnia Aragorn powiedział Fus Ro Dah! Po czym się zrelaksował przy zimnym krasnoludzkim browarku.~Spisane przez Adasia Anonima pod natchnieniem ducha Fus Ro Dah.
Ktoś grał w Europa Univers 2 ?Ej odpiszcie