oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Ekipa Tawerny Gothic pragnie zachęcić do zagrania w System RPG "Marant"
A dlaczego? Spaliliście sianko, czy może utopiliście karpia?
W v3 zmniejszyliśmy restrykcje, ale gracze źle to zrozumieli. Nie mówiliśmy o całkowitym porzuceniu stworzonych zasad gry. Nie braniu pod uwagę statystyk przeciwników. Bo tak obecnie wyglądają walki. Walka gracza, który coś potrafi, od początkowego nie różni się niczym. Nikt nie uwzględnia posiadanych przez siebie umiejętności i specjalizacji. MG musi się domyślać co autor miał na myśli. Czytać po 2 razy jego statystyki i rozkminać, czego tak naprawdę użył gracz. To nie jest czepialstwo. To przestrzeganie zasad gry, które gracze totalnie olali.
Do większości ludzi z klasy nie odzywam się, a oni do mnie. Dzisiaj wszyscy mówili do siebie słodziutkie życzenia.Jak wrócą po Sylwestrze, to nie będzie śladu po tamtych słowach.
Ja nie poszedłem na klasową wigilie. Zaliczyłem 2 pierwsze lekcje, konkurs kolęd i wróciłem. Chcą ode mnie zwykle tylko czegoś jak potrzebują, pasożyty
Ja? Nie. Ale w tym roku zwykle do większości rzeczy się przykładam i większość rzeczy wiem. "Oskar zgłoś się do odpowiedzi na WoSie" "Papi idź odpowiadać z historii" "Oskar odpowiadaj z..." i tak mniej więcej
Spotkać w tramwaju jak mówisz taką dziewczynę jest fartem.