oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Za moich czasów też zawsze malowaliśmy...A ty Got nie przejmuj się. Sporo tu jest 12-latków, więc możesz odnieść wrażenie że jestes starszy i odznaczasz się wybitną elokwencją, ale na prawdę staramy się. Ja za trzy tygodnie będę miał już 12. Nareszcie..
Oj tam pożycz go. Obiecuję że żadnego kutasa więcej nie narysuje <anioł>
My tak mamy tylko w profilach dla szpanu, ja np. chodzę do 1 klasy, isentor chodzi do gimnazjum do 3.
No Isentor musi się starać, widziałem ostatnio jego komżę.. już się nie mogę doczekać, aż będzie miał komunię. A ty got masz fejsbuka? O co w tym chodzi???
A ja mam skończone prawo, marketing i zarządzie, moja specjalizacja to zarządzanie organizacjami, tytuł mojej pracy magisterskiej to "Restrukturyzacja na podstawie ABB Zamech". W tym roku chce skończyć filozofie.
Ja zaś udaję człowieka. Wiem, że to podłe, ale wybaczcie. Tak naprawdę nazywam się Skynet. Hmm... znacie może gadu Connora? Napisałbym mu, żeby się zabił.