oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
To jest prawda ale weź po patrz na to tak idę z moim kolegom gdzieś idzie jakaś ładna dziewczyna i ten zamiast powiedzieć jaka ładna dziewczyna albo coś to on na to ciekawe jaką ma cipkę Lece na różaniec.
To jest prawda ale weź po patrz na to tak idę z moim kolegom gdzieś idzie jakaś ładna dziewczyna i ten zamiast powiedzieć jaka ładna dziewczyna albo coś to on na to ciekawe jaką ma cipkę
Odniosłem wrażenie, że Ty nie używasz takich określeń. Teraz mówisz cos innego. I miało Cię nie być
Wolę pomyśleć takie słowo w myślach, niż na głos. Tak jest bezpieczniej.
No wiesz, ja nawet nie wiem jak możnaby pomyśleć słowo na głos. Czy ja wiem czy bezpieczniej. Się będziesz tak czaił i nic nie mówił, to uznają cię za pedała.
A kto powiedział, że kompletnie nic nie mówię. I nie uznają mnie za pedała, moi kumple doskonale wiedzą jak się zachowuje i co myślę.
;/ A co jest niebezpiecznego w powiedzeniu, że byś kogoś puknął? No chyba że dziewczyna ma urodę Niemki i by później koledzy na Ciebie dziwnie patrzyli.
Ja jestem osobą wrażliwą, nie chce dziewczyny pukać. Ja chce z dziewczyną uprawiać miłość ewentualnie ostro zerżnąć ją podczas pijańskiego seksu w czasie koncertu punkowego w toalecie. Ale nic poza tym.
Ostatnio zauważyłem, że jak szliśmy z kumplami miastem i mijaliśmy zacne niewiasty, któryś powiedział tylko "brałbym", a dziewczyny tylko się obejrzały i uśmiechnęły. One na serio nie są takie cnotliwe i nie obrażają się aż tak jak się niektórym wydaje.
Też, ale to spoko. Po prostu jestem brzydki : )
W klubach to ja zmieniłem swoje zdanie o niektórych dziewczynach wyglądających na... mało dostępne.
Mentalna dyscyplina, samokrytyka. Daleko zajedziesz :]W dziewczynach budzą się kocie ruchy właśnie w klubach. Do tej pory przed odczami mam taką jedną, która wlazła na podest... Aaaaggrrrr... <3
Mentalna dyscyplina, samokrytyka. Daleko zajedziesz :]Dzięki.
Ja kocham dziewczyny, które mają świadomość swej kobiecości i umieją to pokazać <3 Czyli dopasowane spodnie, albo jakaś sukienka, opięta koszulka, i te kobiece ruchy, kiedy ma świadmość że każdy facet na nią patrzy :] A niektóre c*py to założą jakieś portki, swetry i są takie nieszczęścia ;f