Autor Wątek: Offtopic  (Przeczytany 3921501 razy)

Description:

Offline Julian

• Redakcja
  • Reputacja: 6657
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

Odp: Offtopic
« Odpowiedź #4400 dnia: 01 Wrzesień 2011, 16:55:03 »
Ja zamierzam iść na historię, taki mój konik.
<piąteczka>

Offline Anette Du'Monteau

• Zakon Keitai
  • Reputacja: 12877
  • Ktoś i każdy, to moje imię.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #4401 dnia: 01 Wrzesień 2011, 16:55:53 »
W sprawie fizyki to mogę się zgodzić, ale matma jak najbardziej bee
Ja z kolei wybieram się na kulturoznawstwo

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #4401 dnia: 01 Wrzesień 2011, 16:55:53 »

Offline Sado

• Weteran
  • Reputacja: 2172
  • So long, gay boys.
« Odpowiedź #4402 dnia: 01 Wrzesień 2011, 16:57:03 »
Ja zamierzam iść na historię, taki mój konik. Matematyka teoretycznie rozwija logiczne myślenie, ale jak klepię w szkole któryś raz logarytmy czy kwantyfikatory to idzie się pociąć - już wolę fizykę, przynajmniej pokazuje, jak działa świat.

Ty, cipko, w której klasie teraz jesteś? A po historii to jakaś robota jest? Imo historia jest fajna jako hobby,, ale coś więcej? ;/ A co do fizyki - ano też super sprawa, tyle że mało interesujących tematów na poziomie LO. W 1. klasie to nie było nic, może prócz teorii względności. Fizyka jets fajna na studiach ;] No i mam nadzieję, że będzie fajna na studium, na które się niedługo wybieram. 

Offline Sado

• Weteran
  • So long, gay boys.
« Odpowiedź #4403 dnia: 01 Wrzesień 2011, 16:57:55 »
W sprawie fizyki to mogę się zgodzić, ale matma jak najbardziej bee
Ja z kolei wybieram się na kulturoznawstwo

Już planujesz iść na zmywak w Macu? ;o

Offline Patty

• Weteran
  • Reputacja: 7093
  • Wszechwiedzy nie mam, lecz wiem różne rzeczy
    • Karta postaci

« Odpowiedź #4404 dnia: 01 Wrzesień 2011, 16:59:09 »
Ty, cipko, w której klasie teraz jesteś? A po historii to jakaś robota jest?
Ja, chujku, w drugiej liceum. Zamierzam nauczycielem zostać, obecnie to całkiem niezły kawałek chleba.

Offline Julian

• Redakcja
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #4405 dnia: 01 Wrzesień 2011, 16:59:42 »
Już planujesz iść na zmywak w Macu? ;o
Po kulturoznawstwie można zdobyć pracę w przeróżnych centrach kultury, domach kultury etc.

• Zakon Keitai
    • Karta postaci

« Odpowiedź #4406 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:00:02 »
;/ ÂŻe human i wybiera takie przedmioty to nie znaczy, od razu braku roboty. Ja po takich studiach planuje pracować w ambasadzie.

Offline Sado

• Weteran
  • So long, gay boys.
« Odpowiedź #4407 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:03:11 »
Ja, chujku, w drugiej liceum. Zamierzam nauczycielem zostać, obecnie to całkiem niezły kawałek chleba.

Jużeś miał kwantyfikatory i logarytmy? I trylogie i Fausta? To Wy jakoś do dupy z programem idziecie. A co do nauczyciela - imo fucha chujowa, kasy też dużo z tego nie ma.

Po kulturoznawstwie można zdobyć pracę w przeróżnych centrach kultury, domach kultury etc.

Jako tragarz? <ironic>

;/ ÂŻe human i wybiera takie przedmioty to nie znaczy, od razu braku roboty. Ja po takich studiach planuje pracować w ambasadzie.

Ciekawe, gdzie zamierzają pracować ludzie po socjologii, politologii, stosunkach międzynarodowych? ;]

Offline Julian

• Redakcja
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #4408 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:04:55 »
Jużeś miał kwantyfikatory i logarytmy? I trylogie i Fausta? To Wy jakoś do dupy z programem idziecie. A co do nauczyciela - imo fucha chujowa, kasy też dużo z tego nie ma.
Zależy jaki nauczyciel.

Offline Patty

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #4409 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:05:26 »
Kwantyfikatory to wrzesień pierwszej klasy, logarytmy to pierwszy semestr. Więc nie pierdol. Fausta nie miałem, przeczytałem na własną rękę. Bo widzisz, potrafię sięgnąć po coś bardziej wymagającego niż "Historie z Doliny Muminków" albo "Trylogię Koziołka Matołka". Obecnie praca nauczyciela jest coraz bardziej zyskowna, zwłaszcza w liceum, gdzie zamierzam uczyć.
stosunkach międzynarodowych? ;]
Tu się zgadzam, po europeistyce i stosunkach międzynarodowych co najwyżej na zmywak można iść.

• Zakon Keitai
    • Karta postaci

« Odpowiedź #4410 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:06:09 »
Stosunki międzynarodowe jeszcze dają radę, ale jak większość idzie na łatwiznę typu psychologia, socjologia i politologia to jednak o robotę trudno. Jako fizyk też nie wiem czy tak prosto znajdziesz sobie pracę u nas...

Offline Julian

• Redakcja
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #4411 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:06:28 »
Obecnie praca nauczyciela jest coraz bardziej zyskowna, zwłaszcza w liceum, gdzie zamierzam uczyć.
Zajebiste masz plany. Bo takie jak moje : )

Wracam do Potop
Adieu.

Offline Sado

• Weteran
  • So long, gay boys.
« Odpowiedź #4412 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:09:02 »
Zależy jaki nauczyciel.

Nauczyciel nauczycielem, ale na program chuja kładzie :P Mój jest zajebisty, ale wszystko zgodnie z programem leci ;]

Kwantyfikatory to wrzesień pierwszej klasy, logarytmy to pierwszy semestr. Więc nie pierdol. Fausta nie miałem, przeczytałem na własną rękę. Bo widzisz, potrafię sięgnąć po coś bardziej wymagającego niż "Historie z Doliny Muminków" albo "Trylogię Koziołka Matołka". Obecnie praca nauczyciela jest coraz bardziej zyskowna, zwłaszcza w liceum, gdzie zamierzam uczyć.

Lol, i mieliście to w programie? Ja nawet Potop mam dopiero w drugiej klasie. A co do pracy nauczyciela - nerwy trza mieć do młodzieży, ja bym nie wytrzymał ;] Co do zarobków, to myślę, że jakichś świetnych nie ma, w dużych miastach może odstaniesz 3 koła do ręki, ale kto wie.

Stosunki międzynarodowe jeszcze dają radę, ale jak większość idzie na łatwiznę typu psychologia, socjologia i politologia to jednak o robotę trudno. Jako fizyk też nie wiem czy tak prosto znajdziesz sobie pracę u nas...

Po fizyce to też w dupie można znaleźć pracę. Chyba że jako nauczyciel ;]

Offline Patty

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #4413 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:10:50 »
Lol, i mieliście to w programie? Ja nawet Potop mam dopiero w drugiej klasie. A co do pracy nauczyciela - nerwy trza mieć do młodzieży, ja bym nie wytrzymał ;] Co do zarobków, to myślę, że jakichś świetnych nie ma, w dużych miastach może odstaniesz 3 koła do ręki, ale kto wie.
Idziemy programem stricte rozszerzonym, w pierwszej klasie miałem 6 godzin w tygodniu, teraz podobnie. Potop był zaplanowany na czerwiec, ale nikt nie przeczytał, to przełożyła na wrzesień. Jak robisz po etacie w dwóch szkołach to powstaje niezła sumka.
Zajebiste masz plany. Bo takie jak moje : )
Pjona!

• Zakon Keitai
    • Karta postaci

« Odpowiedź #4414 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:11:17 »

W liceum już nie trzeba tak się szarpać z nerwami, tu raczej uczniowie mają chodzić do nauczycieli po rady itp. a nie, że nauczyciel pilnuje aby ten poprawił swoje stopnie. Gimnazjum to owszem, można sobie żyły otworzyć

Offline Sado

• Weteran
  • So long, gay boys.
« Odpowiedź #4415 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:14:48 »
Idziemy programem stricte rozszerzonym, w pierwszej klasie miałem 6 godzin w tygodniu, teraz podobnie. Potop był zaplanowany na czerwiec, ale nikt nie przeczytał, to przełożyła na wrzesień. Jak robisz po etacie w dwóch szkołach to powstaje niezła sumka.

Rozszerzonym, ale z czego? Ja mam rozszerzoną matmę i fizę, to też wychodzi 6 godzin mat i 4 fiz (teraz już mam chyba po 5). Praca na dwa etaty imo troszku ciulowa, ale kto wie?

Po prawdzie kwantyfikatory ja też miałem, ale żeby ktoś sobie tym szczególnie dupę zawracał. Ledwo wspomniane chyba było, a do tego tylko kilkanaście zadań na dowody i nic prócz tego z nich nie miałem.

Offline Patty

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #4416 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:17:15 »
Rozszerzonym, ale z czego? Ja mam rozszerzoną matmę i fizę, to też wychodzi 6 godzin mat i 4 fiz (teraz już mam chyba po 5). Praca na dwa etaty imo troszku ciulowa, ale kto wie?
Polski - historia, klasa ma profil dziennikarski. Praca na dwa etaty... Zależy z jakiego przedmiotu. Z matmy fakt, ciulowo, bo trzeba składać testy, sprawdzać, potem układać poprawy i znowu je sprawdzać. Z historii takich dupereli nie trzeba załatwiać, więc łatwiej jest.
Z matmy lecę podstawą jak tylko się da. Teraz raj, dwie godziny tygodniowo...

Offline Sado

• Weteran
  • So long, gay boys.
« Odpowiedź #4417 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:18:07 »
A ja teraz jeszcze studium fizyczne w soboty ;(

Offline Patty

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #4418 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:18:55 »
Jak sobie posłałeś, tak się wyśpisz. Ale jak lubisz, to co to za problem?

Offline Adaś

• Podskarbi Koronny
  • Reputacja: 8331
    • Karta postaci

« Odpowiedź #4419 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:20:02 »
Nie chcę się wtrącać ale chyba jest problem w tym że to w sobotę.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #4419 dnia: 01 Wrzesień 2011, 17:20:02 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything