oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Oczywiście że do CDP RED bo marka należy do nich.
Tak naprawdę wystarczy jak poudajecie że go lubicie
A CDP RED należy do CD Projektu, czyli wydawcy tak więc jeden chuj, że się tak wyrażę.
No ,ale CDP RED jest oddziałem CD projektu i zajmuje się produkcjami gry tak więc Wiedźmin należy do CDP RED a oni są oddziałem CD projektu.
RED jest oddziałem CD Projektu który ma produkować gry ,tak więc marka owszem należy do CD Projekt ,ale producentem gry jest RED.
Czy, skoro grę zrobili RED'zi, a wydali ją CD Projekt, a RED'zi należą do CDP to gra należy i tak do CDP?facepalm
CD Projekt 05.01.2010, 11:26 CD Projekt informuje, że uzyskał wsparcie unijne dla następujących projektów:„Budowa centrum przetwarzania danych i komunikacji Grupy CD Projekt. Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz z budżetu Województwa Mazowieckiego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Mazowieckiego 2007-2013”„ Modernizacja infrastruktury technicznej i ...
Czy, skoro grę zrobili RED'zi, a wydali ją CD Projekt, a RED'zi należą do CDP to gra należy i tak do CDP?
Czyli dobrze mówię.
A co nas to obchodzi ?
Jeśli nie były do mnie, to wyślij post do osób które miały go przeczytać przez PW...