Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (195/6650) > >>

Pabloo:

--- Cytat: Bomba w 10 Listopad 2009, 21:08:28 ---Już tera "wszyscy będą wiedziec co to znaczy" xD mistrzu więc skończ.
--- Koniec cytatu ---
Dobrze mistrzu ,tylko po co napisałeś bo jestem pewny że nie wiedział. A jeżeli wiedział to dobrze.

Mantos:
Mistyczne słowo "beka" używane przez 75% nastolatków facepalm

Sirius:
Prawie jak:
żal
podaj kamienia
lubię placki
facepalm

Oprócz tego: beka oznacza ubaw/ radochę w kręgach ludzi o niskim poziomie inteligencji którego zakres słownictwa ogranicza się do ja być, ja złapać , ja zjeść

Pabloo:

--- Cytat: Sirius w 10 Listopad 2009, 21:12:00 ---Tak bardzo ci się nudzi to idź potrenować mięśnie tasiemcu bezmózgowy... co my mamy zrobić, żebyś się odczepił ? Spalić kompa ? Tyle razy mówiłeś, że masz to forum w dupie, więc forum ma ciebie w dokładnie tym samym miejscu.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki że tak bardzo się o moje mięśnie troszczysz ale nie potrzebnie ,bo tobie by się przydało poćwiczyć bo wyglądasz jak "wieprz". Co wy macie zrobić prosta sprawa nie odpisać wiec ja nie będę odpisywał. Gdzie mówiłem że mam te forum w dupie coś tu nie rozumiem?? oświeć mnie.

--- Cytat: Sirius w 10 Listopad 2009, 21:12:00 ---ÂŻebyś się bez potrzeby nie napalał
--- Koniec cytatu ---
Muszę cię wybić z tego błędu ponieważ nie napalam się.

--- Cytat: Sirius w 10 Listopad 2009, 21:12:00 ---Masz i idź sobie zwalić z radości...
--- Koniec cytatu ---
Zwalenie konia tobie by się przydało bo pewnie nigdy tego nie robiłeś.

Mantos:

--- Cytat: Sirius w 10 Listopad 2009, 21:15:21 ---Oprócz tego: beka oznacza ubaw/ radochę w kręgach ludzi o niskim poziomie inteligencji którego zakres słownictwa ogranicza się do ja być, ja złapać , ja zjeść
--- Koniec cytatu ---

Napisałem przecież że 75% ;/

--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 21:18:28 ---Dzięki że tak bardzo się o moje mięśnie troszczysz ale nie potrzebnie bo wręcz tobie by się przydało poćwiczyć bo wyglądasz jak "wieprz". Co wy macie zrobić prosta sprawa nie odpisać wiec ja nie będę odpisywał. Gdzie mówiłem że mam te forum w dupie coś tu nie rozumiem?? oświeć mnie.
Muszę cię wybić z tego błędu ponieważ nie napalam się.
Zwalenie konia tobie by się przydało bo pewnie nigdy tego nie robiłeś.

--- Koniec cytatu ---

facepalm

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej