Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Mantos:
--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 20:52:31 ---Hahahaha teraz pokazałeś szczyt swojej głupoty ,bo nie dość że od gapił ode mnie używanie słowa "beka" to jeszcze nie wie co to słowo oznacza hahahaha ,no i zapomniałbym Gordian mam z ciebie beke.
--- Koniec cytatu ---
facepalm
Gorzej by było tylko gdybyś okazał się multikontem serka
Elrond Ñoldor:
Albo obejrzyjcie film erotyczny >:(
8===> (|)
Pabloo:
--- Cytat: Mantos w 10 Listopad 2009, 20:57:59 ---Gorzej by było tylko gdybyś okazał się multikontem serka
--- Koniec cytatu ---
Oświadczam ci że nie jestem multikontem serka.
Gordian Morii:
--- Cytat: Proglan w 10 Listopad 2009, 20:52:31 ---Hahahaha teraz pokazałeś szczyt swojej głupoty ,bo nie dość że od gapił ode mnie używanie słowa "beka" to jeszcze nie wie co to słowo oznacza hahahaha ,no i zapomniałbym Gordian mam z ciebie beke.
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze: Masz na to słowo patent? A no nie masz więc ładnie mówiąc "Odwal się"
Po drugie: Z tego co pamiętam już w 3 klasie podstawówki dzieciaczki uczą się tego czym jest cytat. Gratuluję wiedzy Mistrzu.
Pabloo:
--- Cytat: Gordian w 10 Listopad 2009, 21:01:14 ---Po pierwsze: Masz na to słowo patent? A no nie masz więc ładnie mówiąc "Odwal się"
--- Koniec cytatu ---
A ty się w końcu odwalisz?
--- Cytat: Gordian w 10 Listopad 2009, 21:01:14 ---Po drugie: Z tego co pamiętam już w 3 klasie podstawówki dzieciaczki uczą się tego czym jest cytat. Gratuluję wiedzy Mistrzu.
--- Koniec cytatu ---
Tylko mistrzu zapomniałeś napisać co te słowo oznacza ,jeżeli tak bardzo je znasz ,tak więc czekam na odpowiedź?.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej