Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (92/6650) > >>

Pabloo:

--- Cytat: Gunses w 31 Sierpień 2009, 19:06:20 ---Kurwa Pabloo... Widzisz, że ludzie się od ciebie odczepili to zamiast siedzieć cicho to ty sam z siebie robisz ofiarę. Eh..;/
--- Koniec cytatu ---
Co ty chcesz odemnie z nikim się nie kłócę ,wszystko ok a ty szukasz zaczepki czy co? ;/

Robben:
Wreszcie powróciliście do normalnej rozmowy. Sory za usunięcie postów, ale porządek musi być. Uśmiałem się nieźle czytając niektóre wypowiedzi, więc było warto przeczytać te parę stron. Ale ja już teraz mówię. Nie odpierdalajcie takich jaj na przyszłość, bo nudne się już to zaczyna robić (nie będę mówił przez kogo na cała dyskusja, żeby nie zacząć następnej). Gdyby to tylko teraz, ale wcześniej już tak było w tym temacie, a także w temacie o tolerancji i DT. Weźcie wyluzujcie już tymi kłótniami i będzie wszystko ładnie i pięknie ;/. A do Pablaa apeluję, żeby się w końcu opanował z tymi wyzwiskami, bo to już ludzkie pojęcie przechodzi. Nie tylko obrażasz danego usera, ale i jego rodzinę (nie chce mi się cytować takiego postu, chyba że sam chcesz). W końcu za to dostałeś uciszenie. Dobra, zaraz powiesz, że zostałeś sprowokowany, ok, fajnie. Ale to w każdym razie i tak Cię nie usprawiedliwia, żeby od razu nazywać kogoś psem, chujem, itd. To już jest naprawdę chamskie. Nikt nie sprowokował Cię na tyle, żeby kogoś od razu w taki sposób wyzywał. Jakbyś powiedział tak jeden/dwa razy, to jeszcze ujdzie, ale kilka takich postów, to już jest zdecydowana przesada (nie wspominając już o tych wcześniejszych). A Ty Sirius nie odpisuj bez powody zaraz po tym jak Pabloo odpisze. Fajnie, że złożyłeś datek, ale z niektórymi postami przesadzasz. Wyższa ranga nie daje Ci większych praw, więc trochę wyluzuj.

--- Cytat: Sado w 31 Sierpień 2009, 19:44:05 ---Wreszcie jakaś normalna wypowiedź... Seraila.

--- Koniec cytatu ---
Serail jest najlepszy ;].

btw. Nareszcie od jutra wakacje.

Sirius:
OK Robben, postaram się zastosować ;)

Pabloo:
A ja apeluje do Robbena aby nie okłamywał ludzi że ja niby zacząłem kogoś rodziców wyzywać bo ja nie zacząłem tego ;/ więc nie pisz głupot i po drugie sytuacja teraz się wyluzowała ,wiec czemu akurat teraz się tym tak przejąłeś i rozpisałeś?

I jeszcze apeluje do Ainur'a żeby do mnie na xfire nie pisał "Beck" ,ty Beck'u jeden ;]

Serail:
[quoteA ja apeluje do Robbena aby nie okłamywał ludzi że ja niby zacząłem kogoś rodziców wyzywać bo ja nie zacząłem tego ;/[/quote]
Jak to nie ty? O_o a kto?

--- Cytuj ---więc nie pisz głupot i po drugie sytuacja teraz się wyluzowała ,wiec czemu akurat teraz się tym tak przejąłeś i rozpisałeś?
--- Koniec cytatu ---
Profilaktycznie, żebyś nie pierdolił dalej takiego czegoś.

--- Cytuj ---I jeszcze apeluje do Ainur'a żeby do mnie na xfire nie pisał "Beck" ,ty Becku jeden ;]
--- Koniec cytatu ---
O losie, ci ludzie nie mają z kim na xfire pisać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej