Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (10/6650) > >>

Azariel:

--- Cytat: Sirius w 21 Sierpień 2009, 22:56:56 ---jezdeś gópi ? ;P

--- Koniec cytatu ---
ty nieintelikentny tempy gupku!!1111 Porzczuie cie feteranami!!111 :P (chodzi o to co rychu by powiedział)

Grison:
Ciekawe co dzieje się z Rychem ;/

Isentor:

--- Cytat: Sado w 22 Sierpień 2009, 01:30:41 ---Isu! On obraził avka, który sam zrobiłeś! Zajebmy chuja!

--- Koniec cytatu ---
Yhy

Serail:

--- Cytat: Sado w 21 Sierpień 2009, 13:12:04 ---Egzakli. Weterani jakoś nie płakali, tylko śmiali się z ciebie ^^ Nawet fajną sygnaturkę zrobiliśmy, za którą dostaliśmy prawie bana ;]

--- Koniec cytatu ---
Nie bana, po prostu Bela z resztą dostała dostęp do Forum Pachołkum i słit różowy nick.!
--- Cytat: Grison w 21 Sierpień 2009, 13:08:10 ---Serku ale chyba zapomniałeś, że napisałeś pożegnalny felieton dlatego, bo po sprawie z Rychem się z ciebie każdy nabijał ;/ A po powrocie jeszcze bardziej ;/

--- Koniec cytatu ---
Nie prawda, Respev mnie lubił...

--- Cytuj ---Ech... Ja zaczynam myśleć, że to kolejne konto Seraila ;/
--- Koniec cytatu ---
Co? Ja? Nic wam nie powiem!

--- Cytuj ---
--- Koniec cytatu ---
! Orzech, dizajner jebany to zaprojektował!

--- Cytuj --- Ciągłe obrażanie użytkowników. Kilkudniowy spokój pisania postów na forum.
--- Koniec cytatu ---
Jupi!

--- Cytuj ---Odwal się więc od normalnych ludzi (Sirius, Grison).
--- Koniec cytatu ---

Normalny człowiek i Grisek ;* nigdy nie może być użyte w jednym zdaniu przecież.

--- Cytuj ---Słonecznie. Którego będą znów M jak Miłość wypuszczać?
--- Koniec cytatu ---
U Nostressa na mieście będzie zlot fanów :D Pewnie się już w kolejce ustawia. ^^

--- Cytuj ---a się zastanawiam co na to wszystko odpowie Isek:P
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem, jak wytrzeźwieje to powie coś w stylu: Bmuryta utara mita ne? Po czym znowu pierdolnie się spać ;P

--- Cytuj ---Ciekawe co dzieje się z Rychem ;/
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem pracuje nad nowym tomikiem wierszy.

Isentor:

--- Cytat: Serail w 22 Sierpień 2009, 09:43:57 ---^^Moim zdaniem, jak wytrzeźwieje to powie coś w stylu: Bmuryta utara mita ne? Po czym znowu pierdolnie się spać ;P

--- Koniec cytatu ---
Ale ja już powiedziałem. Aaa skucha! :lol:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej