Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (89/6650) > >>

Gunses:
Kurwa Pabloo... Widzisz, że ludzie się od ciebie odczepili to zamiast siedzieć cicho to ty sam z siebie robisz ofiarę. Eh..;/

Gordian Morii:

--- Cytat: Gunses w 31 Sierpień 2009, 19:02:06 ---Będzie ZAJEBIÂŚCIE!!!!!!

JUTROOO 1 WRZEÂŚNIA!

Jutro w wiadomościach:
"Nastąpił tak znienawidzony, przez młodzież 1 września. Dzieci i młodzież została przykuta do ławek na 10 długich miesięcy. Nadzorowani przez nieznających litości nauczycieli czy profesorów, będą musieli spędzać w szkole po 8 godzin, na żmudnych naukach. Cała redakcja Wiadomości, składa im w tym dniu szczere kondolencje."

--- Koniec cytatu ---

Dzieci i młodzież bardzo szybko zauważyła szansę we Frankowych naukach i nagminnie uczy się atrybutów: Szczęście, Wysoka Charyzma i Perswazja. Sądzą bowiem że pierwsze z nich zmniejszy jego/jej szansę na wywołanie do tablicy, drugie pozwoli na narzucanie nauczycielowi swoich racji(często oczywiście błędnych) no i trzecie które pomoże w ubłaganiu nauczyciela o postawienie tej wymarzonej 2/3/4 (niepotrzebne skreślić)

Grison:

--- Cytat: Gordian w 31 Sierpień 2009, 19:07:16 ---Dzieci i młodzież bardzo szybko zauważyła szansę we Frankowych naukach i nagminnie uczy się atrybutów: Szczęście, Wysoka Charyzma i Perswazja. Sądzą bowiem że pierwsze z nich zmniejszy jego/jej szansę na wywołanie do tablicy, drugie pozwoli na narzucanie nauczycielowi swoich racji(często oczywiście błędnych) no i trzecie które pomoże w ubłaganiu nauczyciela o postawienie tej wymarzonej 2/3/4 (niepotrzebne skreślić)

--- Koniec cytatu ---

lol

Serail:

--- Cytuj ---A zdjęcie Siriusa chce ktoś?.A wiesz że przekazywanie zdjęć itp bez zgody właściciela jest karane?.
--- Koniec cytatu ---
Według kodeksu postępowania cywilnego karalne jest wyłącznie publikowanie czyichś zdjęć szerszemu gronu odbiorców, a administracja Tawerny na takie praktyki nie zezwala.

--- Cytuj ---Ale to moje prywatna sprawa a jak nie znasz co można a czego nie to przeczytaj konstytucje.
--- Koniec cytatu ---
Lektura konstytucji, mój panie, to by się tobie przydała, coś widzę.

--- Cytuj --- a przesyłanie zdjęć itp bez zgody właściciela też jest karane
--- Koniec cytatu ---
A ja powtarzam, że jeśli Sirius skopiuje twoją fotografię z naszej-klasy i prześle jakiemuś znajomemu na gadu, to nie złamie prawa.

--- Cytuj ---To licz się z tym że z owymi zdjęciami każdy może zrobić to co mu się żywnie podoba. Bo wtedy już nie masz kontroli nad nimi.
--- Koniec cytatu ---
Nie, to co robi Nostress z Iskowymi fotami z NK podchodzi pod łamanie prawa cywilnego. ^^

--- Cytuj ---następnym razem nie pisz do mnie w sprawach Marantu bo mi zaśmiecasz skrzynkę PW !
--- Koniec cytatu ---
Dziecinada...

--- Cytuj ---Hehehe dobre Isek
--- Koniec cytatu ---
Cipolistwo.

--- Cytuj ---Ba przecież widać że to ty taki jesteś.
--- Koniec cytatu ---
Pojebaństwo.

--- Cytuj ---Ej uważaj na słowa wieśniaku.
Twoja stara dawała dupy w Pekinie Chińczykom za ryż.
--- Koniec cytatu ---
Pokurwienie.

--- Cytuj ---Może i ze mnie jest troglodyta ale do ciebie wiele mi brakuje.
--- Koniec cytatu ---
Dno.

--- Cytuj ---Gdybym był twoim ojcem oddałbym bym Cie do domu dziecka lub twojej matce kazał zakopać cię żywcem i żebyś w końcu zdechną.
--- Koniec cytatu ---
Debilizm.

--- Cytuj ---Jak czytam posty niektórych ludzi, to uświadamiam sobie, że jestem normalny.
--- Koniec cytatu ---
Prawda.

--- Cytuj ---Elrond ty głupi chuju!
Każdy ci to powie ty skurwysynu!
Sprzedajesz się u pani Barbary!
Bo żeś chuj i cwel!
--- Koniec cytatu ---
1 klasa podstawówki.

--- Cytuj ---Isu, długo jeszcze mamy czekać zanim wlepisz mu bana?
--- Koniec cytatu ---
Szkoda, że to nie jest moje multikonto. ;/

--- Cytuj ---O bana to się nie martwcie ,a i dalej mi żeście nie powiedzieli czemu się mnie czepiacie?.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem, czy wiesz, ale na themodders jest taka fajna tradycja, że jeśli ktoś się tam rejestruje, a potem łamie ogólnie przyjęte zasady/obraża "starych wyjadaczy" i ogólnie robi syf, to całe forum robi na niego nagonkę, tak że nie potrzebuje bana, bo sam spierdala z płaczem.

--- Cytuj ---Po drugie, ten topic jest na spam
--- Koniec cytatu ---
Ehmm, pozwól że zacytuję:

--- Cytuj ---Ostatnio często dzieje się tutaj tak, że dyskutując w danym wątku (temat o Korei, patriotyzmie, czy też dyskusje teologiczne) po jakimś czasie zaczynamy offtop. Cóż możemy na to poradzić? Otóż, w tym temacie możemy porozmawiać ot tak, nie obawiając się, że dostaniemy ostrzeżenie za pisanie nie na temat. Cieszcie się userzy, ponieważ macie oto namiastkę Forum Weteranum.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Odpierdol się od Dilsharr'a bo to spoko ziomek!
--- Koniec cytatu ---
Internetowa przyjaźń.

--- Cytuj ---I tę piękne rozszczepione kopytka, krwistoczerwone oczy oraz zakręcone rogi, nie wspominając o rozszczepionym języczku....mmm
--- Koniec cytatu ---
Trzeba wiedzieć, kiedy przestać.

--- Cytuj ---A czemu ja Szlachty nie mam ;/ ?
--- Koniec cytatu ---
Za pokurwienie pospolite nie dają.

--- Cytuj ---Właśnie... Czemu wszyscy nowi u Wampirów się do mnie garną? Amen mi nawet dzisiaj do łóżka wlazł.
--- Koniec cytatu ---
:*
Do łóżka ci włażą?
Chyba przyszedł czas, aby powrócił wampir Serek do Marantu.

--- Cytuj ---Tfu.. bo nam się tu moda na sukces robi. Nagle zaczeli sie wszyscy przepraszac, ale i tak jeden drugiego na boku zdradza z trzecim i przy okazji żeniąc się z czwartym.
--- Koniec cytatu ---
Anv, nie pytam się ską wiesz, co się dzieje w Modzie na Sukces xDD

--- Cytuj ---Cytując słowa Gruchy: "Ochujałaś?"
--- Koniec cytatu ---
Pojedź po mnie! Chcę być twoją dziwką!!
:D

Isentor:
Możecie się bluzgać, możecie. Możecie lizać sobie za chwile dupy, możecie. Ale nauczcie się edytować posty na forum publicznym. Edycja nie boli...naprawdę.

--- Cytat: Pabloo w 31 Sierpień 2009, 18:28:21 ---No i co z tego ,niektóre osoby też nie są rok a dostali ;/

--- Koniec cytatu ---
Awans: minimalny rok obecności na forum lub zwycięstwo w danym z konkursów

--- Cytat: Gunses w 31 Sierpień 2009, 18:56:10 ---Czy wy przypadkiem nie piszczcie tutaj tylko po to by zapomnieć, że jutro jest 1 września? ÂŻe zaczniemy wstawać o 6 rano i wracać do domu o 16-17? Czy nie po to, że będziemy siedzieć w szkole po 8 godzin? ÂŻe będziemy chodzić do odpowiedzi, pisać sprawdziany? ÂŻe wszystko będzie pojebane?
Jutro 1 września. Idziemy do szkółki :)

--- Koniec cytatu ---
Nie pisz w liczbie mnogiej, "bo chyba ty"!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej