Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Grison:
--- Cytat: Gunses w 31 Sierpień 2009, 18:56:10 ---Czy wy przypadkiem nie piszczcie tutaj tylko po to by zapomnieć, że jutro jest 1 września? ÂŻe zaczniemy wstawać o 6 rano i wracać do domu o 16-17? Czy nie po to, że będziemy siedzieć w szkole po 8 godzin? ÂŻe będziemy chodzić do odpowiedzi, pisać sprawdziany? ÂŻe wszystko będzie pojebane?
Jutro 1 września. Idziemy do szkółki :)
--- Koniec cytatu ---
Bez obrazy... Ale spierdalaj ;/
;*
Pabloo:
--- Cytat: Gunses link=topic=20916.msg169596#msg169596 date=1251737770[b ---Jutro 1 września. Idziemy do szkółki [/b]:)
--- Koniec cytatu ---
Cieszysz się z tego powodu? bo ja nie ;/
Foltest:
--- Cytat: Gunses w 31 Sierpień 2009, 18:56:10 ---Czy wy przypadkiem nie piszczcie tutaj tylko po to by zapomnieć, że jutro jest 1 września? ÂŻe zaczniemy wstawać o 6 rano i wracać do domu o 16-17? Czy nie po to, że będziemy siedzieć w szkole po 8 godzin? ÂŻe będziemy chodzić do odpowiedzi, pisać sprawdziany? ÂŻe wszystko będzie pojebane?
Jutro 1 września. Idziemy do szkółki :)
--- Koniec cytatu ---
Batem go! Czy ty wszystko musisz popsuć?
--- Cytat: Sirius w 31 Sierpień 2009, 18:56:34 ---Dam wódkę. I reputka. I.. i niewolnicę albo niewolnika, do wyboru... tylko przebacz mi :[
--- Koniec cytatu ---
Nie. Koniec, nie stać Cię na moją łaskę ;p
Sirius:
Dam ci całego siebie... :[
Gordian Morii:
Musimy zacząć nowy rozdział Offtopu v 2.01. W której wszyscy się będziemy loffciać i ewentualnie narzekać na szkołę. Co wy na to?
Sirius podaj łapkę Pabloowi. Pabloo pogłaskaj Siriusa i wszyscy będą happy ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej