Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (77/6650) > >>

Anv:
Szczerze powiedziawszy pomyślałem sobie że i mi nie zaszkodzi jak w tym miesiącu odmówię sobie kilku rzeczy i wpłacę tą dychę na wasze konto, może jutro nawet. Nigdy dla TG nic specjalnego nie robiłem, wiec teraz może chociaż trochę pomogę

Mantos:

--- Cytat: Isentor w 27 Sierpień 2009, 17:40:47 ---No prawda, trzeba mieć staż i zrobić coś dla Tawerny. Sirius jest stary, starszy od ciebie. Ale jak dotąd nie wychylał się zbytnio. Teraz wpłaci kasę i wreszcie będzie można powiedzieć, że coś zrobił. A ty Mentos tak się nie fochaj bo do dziś nie wiem skąd masz weterana. I jakoś nie wypominam ci ręcznych robótek dla byłych adminów.

--- Koniec cytatu ---

A ja sobie przypominam jak ty mi dałeś weterana. I nie myślcie sobie o ręcznych robótkach bo nie mam tak zręczych paluszków by złapać przyrodzenie (czy jak to tam nazwać) Mauryca ;/

Isentor:
Jak mówiłem tak zwani w roboczym tytule sponsorzy otrzymają pewne bonusy. Jeden z nich to możliwość optymalizacji konta. Optymalizacja we wczesnej fazie wygląda następująco.

Jakieś pytania?

Grison:
A "mjuzik" jakowy będzie można sobie ustawić? Takie coś jak kiedyś było... Wchodzi delikwent na czyjś profil, a tam wiata go jakiś dźwięk typu plażowa orgia krabów bądź muzyka jakakolwiek ustawiona przez właściciela profilu.

Serail:

--- Cytat: Isentor w 27 Sierpień 2009, 17:40:47 ---No prawda, trzeba mieć staż i zrobić coś dla Tawerny. Sirius jest stary, starszy od ciebie. Ale jak dotąd nie wychylał się zbytnio. Teraz wpłaci kasę i wreszcie będzie można powiedzieć, że coś zrobił. A ty Mentos tak się nie fochaj bo do dziś nie wiem skąd masz weterana. I jakoś nie wypominam ci ręcznych robótek dla byłych adminów.

--- Koniec cytatu ---
Nie wypominaj mu Cesca. ;/ To go rani. Nie pamiętasz jak Czesiu go zostawił dla panny, którą poznał w kościele? <rotfl> (prawdziwa historia to jest, nie mój bełkot!)

--- Cytuj --- Takie coś jak kiedyś było
--- Koniec cytatu ---
NA IP.B Isek miał theme ze star warsów!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej