Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Isentor:
--- Cytat: Sirius w 27 Sierpień 2009, 13:54:13 ---Dwie dychy za dwie godzinki polecą :p
Napisz jeszcze raz to konto, żeby nie było pomyłki...
--- Koniec cytatu ---
nr. konta: 10 1140 2004 0000 3302 5118 1439
bank: mBank
--- Cytat: MegaMantos w 27 Sierpień 2009, 14:01:45 ---Lol, co za sprzedawne dziwki, ty wiesz co wynika ze sprzedawania weteranum ;/ Radki...
--- Koniec cytatu ---
Mentos, serwer sam się nie opłaci, cmsa nikt charytatywnie nie napisze. Jeśli chcesz by miejsce do wylewania twych żali i frustracji nadal egzystowało, pogódź się z tym.
--- Cytat: Sado w 27 Sierpień 2009, 14:14:37 ---I Mantosy. Co do zapłacenia - zobaczę, ale raczej wątpię. Dąłem ostatnim razem na serwa, a w wakacje wydałem całkiem sporą sumkę.
--- Koniec cytatu ---
Tak wiem 10 złoty to majątek, nie możesz sobie w jeden dzień odmówić 3 browców, fajek lub paczki prezerwatyw.
Serail:
--- Cytuj ---Wiem. Btw nie licząc redakcji i moderatorów a samych weteranów, jeśli każdy z nich dałby te symboliczne 10 złoty. Mielibyśmy 300 złoty na opłacenie profesjonalnej firmy. Akurat tyle ile biorą, plus minus kilkanaście złotych.
--- Koniec cytatu ---
Szlugi ograniczam, więc tą symboliczną dychę ci wyślę. Zresztą, myślę, że przyda się więcej cashu niż 300 złoty, bo z tego co pamiętam, to na drugą odsłonę TG miała być niespodzianka dla userów, a to też kosztuje trochę. ;/
--- Cytuj ---Lol, co za sprzedawne dziwki, ty wiesz co wynika ze sprzedawania weteranum ;/ Radki...
--- Koniec cytatu ---
Radek nie dostał weterana za kasę na serwa, tylko za pisanie zadań do Marantu, których to połowę podpisałem swoim nazwiskiem. xDD
Ale zgadzam się, myślę, że aby nie powtórzyć błędu z Radkiem, zanim ktoś dołączy, sprawa powinna być przedyskutowana w naszym gronie. Spójrzcie, gdyby tak było od początku, to bym do tej pory nie miała weterana!
A Isentorze jest taka idea. Na serwisie paranormalne.pl była taka rubryczka "sponsorzy" na stronie. Każdy kto wpłacił jakąś sumę na tamtejszy portal, czy to na serwer, czy na opłacenie grafików zostaje dopisany do tej rubryczki, zostaje mu zmieniona ranga na sponsora, która bodajże daje nieograniczoną skrzynkę PM i ładny kolorek... a na TG możnaby dodać jeszcze 100 reputka. ;]
Złamałoby takie coś regulamin gram.pl?
Isentor:
--- Cytat: Serail III Wielki w 27 Sierpień 2009, 14:31:49 ---A Isentorze jest taka idea. Na serwisie paranormalne.pl była taka rubryczka "sponsorzy" na stronie. Każdy kto wpłacił jakąś sumę na tamtejszy portal, czy to na serwer, czy na opłacenie grafików zostaje dopisany do tej rubryczki, zostaje mu zmieniona ranga na sponsora, która bodajże daje nieograniczoną skrzynkę PM i ładny kolorek... a na TG możnaby dodać jeszcze 100 reputka. ;]
Złamałoby takie coś regulamin gram.pl?
--- Koniec cytatu ---
Ci co wpłacą otrzymają pewnie bonusy do konta i trafią na takową listę. Ale o bonusach później. Jak już będę pewny, że działają w 100%.
Serail:
--- Cytat: Isentor w 27 Sierpień 2009, 15:02:16 ---Ci co wpłacą otrzymają pewnie bonusy do konta i trafią na takową listę. Ale o bonusach później. Jak już będę pewny, że działają w 100%.
--- Koniec cytatu ---
W takim wypadku mailingiem trzeba by to rozgłosić, bo offtopica wszyscy userzy nie czytają. ;P
Devristus Morii:
--- Cytuj ---Ci co wpłacą otrzymają pewnie bonusy do konta i trafią na takową listę. Ale o bonusach później. Jak już będę pewny, że działają w 100%.
--- Koniec cytatu ---
Dobrze, że już wcześniej wpłacałem...<pazerny> ^^
Offtopa tylko ludzie inteligentni czytają :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej