Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (6629/6650) > >>

Xvier aep Deler:

--- Cytat: Gordian Morii w 19 Wrzesień 2016, 09:46:02 ---Szczęść Boże! A odnośnie tematu to każdy wie, że królem przestworzy jest gołomp, bo jest drapieżny jak jaszczomp i waleczny jak orł ;/
ÂŻebym ja musiał tutaj takie rzeczy wyjaśniać to się normalnie w głowie nie mieści. ;/

--- Koniec cytatu ---
Dobrze godo, polać mu!

Julian:

--- Cytat: Gordian Morii w 19 Wrzesień 2016, 09:46:02 ---Szczęść Boże! A odnośnie tematu to każdy wie, że królem przestworzy jest gołomp, bo jest drapieżny jak jaszczomp i waleczny jak orł ;/
ÂŻebym ja musiał tutaj takie rzeczy wyjaśniać to się normalnie w głowie nie mieści. ;/

--- Koniec cytatu ---
Ale przecież Gołomp to król ulicy : /

Gordian Morii:

--- Cytat: Julian w 20 Wrzesień 2016, 17:18:42 ---Ale przecież Gołomp to król ulicy : /

--- Koniec cytatu ---

Królem ulicy jest Zebra więc nie gadaj bzdur ;/ Na cześć Króla Zebry we wszystkich miastach maluje się ulicę w specjalne hieroglificzne znaki, które mają zapewnić szczęście, błogosławieństwo i dają + 2 do wytrzymałości nawierzchni ;/

Ktoś mi powie co temu Diego się odjaniepawliło, że tak skacze po ekranie jakby go Wrzód gonił?

Julian:

--- Cytat: Gordian Morii w 20 Wrzesień 2016, 18:52:31 ---Królem ulicy jest Zebra więc nie gadaj bzdur ;/ Na cześć Króla Zebry we wszystkich miastach maluje się ulicę w specjalne hieroglificzne znaki, które mają zapewnić szczęście, błogosławieństwo i dają + 2 do wytrzymałości nawierzchni ;/

Ktoś mi powie co temu Diego się odjaniepawliło, że tak skacze po ekranie jakby go Wrzód gonił?

--- Koniec cytatu ---
Ale wszyscy jesteśmy zgodni, ze sum jest królem Pontaru?

Jak go kliniesz dostaniesz reputke. To taka pułapka na reputkowe biczys.

Gordian Morii:

--- Cytat: Julian w 20 Wrzesień 2016, 19:43:14 ---Ale wszyscy jesteśmy zgodni, ze sum jest królem Pontaru?

--- Koniec cytatu ---

Ja słyszałem coś o Folteście ;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej