Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Xvier aep Deler:
--- Cytat: Gordian Morii w 19 Wrzesień 2016, 09:46:02 ---Szczęść Boże! A odnośnie tematu to każdy wie, że królem przestworzy jest gołomp, bo jest drapieżny jak jaszczomp i waleczny jak orł ;/
ÂŻebym ja musiał tutaj takie rzeczy wyjaśniać to się normalnie w głowie nie mieści. ;/
--- Koniec cytatu ---
Dobrze godo, polać mu!
Julian:
--- Cytat: Gordian Morii w 19 Wrzesień 2016, 09:46:02 ---Szczęść Boże! A odnośnie tematu to każdy wie, że królem przestworzy jest gołomp, bo jest drapieżny jak jaszczomp i waleczny jak orł ;/
ÂŻebym ja musiał tutaj takie rzeczy wyjaśniać to się normalnie w głowie nie mieści. ;/
--- Koniec cytatu ---
Ale przecież Gołomp to król ulicy : /
Gordian Morii:
--- Cytat: Julian w 20 Wrzesień 2016, 17:18:42 ---Ale przecież Gołomp to król ulicy : /
--- Koniec cytatu ---
Królem ulicy jest Zebra więc nie gadaj bzdur ;/ Na cześć Króla Zebry we wszystkich miastach maluje się ulicę w specjalne hieroglificzne znaki, które mają zapewnić szczęście, błogosławieństwo i dają + 2 do wytrzymałości nawierzchni ;/
Ktoś mi powie co temu Diego się odjaniepawliło, że tak skacze po ekranie jakby go Wrzód gonił?
Julian:
--- Cytat: Gordian Morii w 20 Wrzesień 2016, 18:52:31 ---Królem ulicy jest Zebra więc nie gadaj bzdur ;/ Na cześć Króla Zebry we wszystkich miastach maluje się ulicę w specjalne hieroglificzne znaki, które mają zapewnić szczęście, błogosławieństwo i dają + 2 do wytrzymałości nawierzchni ;/
Ktoś mi powie co temu Diego się odjaniepawliło, że tak skacze po ekranie jakby go Wrzód gonił?
--- Koniec cytatu ---
Ale wszyscy jesteśmy zgodni, ze sum jest królem Pontaru?
Jak go kliniesz dostaniesz reputke. To taka pułapka na reputkowe biczys.
Gordian Morii:
--- Cytat: Julian w 20 Wrzesień 2016, 19:43:14 ---Ale wszyscy jesteśmy zgodni, ze sum jest królem Pontaru?
--- Koniec cytatu ---
Ja słyszałem coś o Folteście ;/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej