Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (6624/6650) > >>

Kozłow:

--- Cytat: Julian w 27 Sierpień 2016, 23:01:47 ---Jak patrze na rozmiary map (jestem w Velen) to wiem, zę z Wieśkiem spędze co najmniej kilka tygodni. Zrozumiałem stwierdzienie, ze aby zwiedzić świat Wieśka trzeba rzucić prace i szkołę.

--- Koniec cytatu ---
A jeszcze warto przejść drugi raz. W ogóle warto łazić po dzikich ostępach - raz trafiłem na 40minutowego questa zupełnie nie związanego z niczym pobocznym czy głównym.

TheMo:

--- Cytat: Julian w 28 Sierpień 2016, 22:57:18 ---7 dni, czyli 168 godzin gry, czy 7 dni po pare godzin grania? Bo ja jak na razie mam 6 godzin zagrane, mam 4 level i dzisiaj uciekałem przed Wiwerną i Bazyliszkiem na Velen xD

--- Koniec cytatu ---

7 dni, czyli ponad 170 godzin. Ach to zbieranie znaków zapytania na Skellige.

Julian:

--- Cytat: Kozłow w 29 Sierpień 2016, 07:03:31 ---A jeszcze warto przejść drugi raz. W ogóle warto łazić po dzikich ostępach - raz trafiłem na 40minutowego questa zupełnie nie związanego z niczym pobocznym czy głównym.

--- Koniec cytatu ---
Questy to raz, ale ponieważ z potworów nie wypada exp (no, największy paradoks) warto je zabijać, bo można bardzo fajne itemki znaleźć

--- Cytat: TheMo w 29 Sierpień 2016, 16:14:30 ---7 dni, czyli ponad 170 godzin. Ach to zbieranie znaków zapytania na Skellige.

--- Koniec cytatu ---
Nowy Sad opuściłem dopiero wtedy jak wyzbierałem wszystkie znaki zapytania. Na Velen planuję zrobić podobnie.

Kozłow:

--- Cytat: Julian w 29 Sierpień 2016, 19:34:38 ---Nowy Sad opuściłem dopiero wtedy jak wyzbierałem wszystkie znaki zapytania. Na Velen planuję zrobić podobnie.

--- Koniec cytatu ---
Na Skellige Ci się znudzi, zwłaszcza, że w zasadzie na tamtym etapie gry nie opłaca się już zbierasz szmelcu z kontraband. Nie wiem jak jest w dodatkach.

Julian:
Więc radzicie panowie, aby skupić się na robieniu misji pobocznych, ponieważ z nich wylatują hajsy i tak potrzebny mi exp?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej