Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (6616/6650) > >>

Julian:

--- Cytat: TheMo w 29 Lipiec 2016, 17:57:36 ---Mnie na podobnej konfiguracji (i7, ale grafika gorsza) poszedł Wiedźmin 3 na wysokich, ale bez bajerów pokroju NVidia hairworsk. Więc miłej rozrywki życzę.

--- Koniec cytatu ---
Wiesz co, ja swojego starego kompa zniszczyłem, ponieważ o niego nie dbałem. Tym razem nie chce popełnić tego samego błędu i nie przemęczać go. Wydałem na niego całe roczne oszczędności, a i rodzice musieli troszkę dołożyć, więc w Wieśka pogram na średnich.
W ogóle. Mam 2-3 lata zaległości w grach do nadrobienia. Jakie gry proponujecie? Poza Wieśkami, Asasynami, GTA i Codami/Battlefieldem.

Kozłow:
Skyrim. Pillars of Eternity. Far Cry Primal. Max Payne 3 - chociaż słyszałem, że słaby.

TheMo:
ÂŚródziemie, Cień Mordoru. Metro 2033 i Metro Last Light. X COM 2. Dragon Age.

Julian:
Czy to prawda, że Win10 blokuje pirackie gry? Bo miałem już dwa przypadki, że ściągnąłem grę, która po zainstalowaniu po prostu się nie odpalała : /

Isentor:

--- Cytat: Julian w 31 Lipiec 2016, 01:22:57 ---Czy to prawda, że Win10 blokuje pirackie gry? Bo miałem już dwa przypadki, że ściągnąłem grę, która po zainstalowaniu po prostu się nie odpalała : /

--- Koniec cytatu ---
To plotka. To jest z technologicznego punktu widzenia niemożliwe. Chyba, że byłby 1 producent gier i byłby nim Microsoft. xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej