Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (6596/6650) > >>

Kozłow:

--- Cytat: Julian w 27 Czerwiec 2016, 00:26:01 ---Pierwszy i jedyny chyba?

--- Koniec cytatu ---
Właściwie to jak mi się zdaje - nie jedyny. Ale z całą pewnością pierwszy i ostatni PRAWDZIWY. Co poczynam, Isentorze? Na pewno nie dzieci i chwała niech będzie Najwyższemu z tej okazji. A tak to - piszę. M.in. posty na forum, możliwe, że z przyczyn w pewien sposób nostalgicznych.

Pomyślałem w tym momencie, że jak chcę jeszcze nabić ponad 300 postów, winienem skracać przekaz.

[Pozostało postów: 346]

Julian:
Drodzy panowie. Mamy historyczne euro.My jesteśmy w ćwierćfinale, a Islandia wczoraj wygrała z Anglią.

Isentor:

--- Cytat: Kozłow w 28 Czerwiec 2016, 05:58:08 ---Właściwie to jak mi się zdaje - nie jedyny. Ale z całą pewnością pierwszy i ostatni PRAWDZIWY. Co poczynam, Isentorze? Na pewno nie dzieci i chwała niech będzie Najwyższemu z tej okazji. A tak to - piszę. M.in. posty na forum, możliwe, że z przyczyn w pewien sposób nostalgicznych.

Pomyślałem w tym momencie, że jak chcę jeszcze nabić ponad 300 postów, winienem skracać przekaz.

[Pozostało postów: 346]

--- Koniec cytatu ---
Bardzo ci musi zależeć na tych materiałach premium dostępnych jedynie dla weteranów. <aniol>

Julian:
Mamy zniżki na basen!

Kozłow:

--- Cytat: Isentor w 29 Czerwiec 2016, 17:39:54 ---Bardzo ci musi zależeć na tych materiałach premium dostępnych jedynie dla weteranów. <aniol>

--- Koniec cytatu ---
Kłamstwo.

[Pozostało postów: 345]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej