Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Xvier aep Deler:
Guciu.... Daaaaaawno ;P
Kozłow:
Muszę jeszcze napisać 352 posty, żeby zdobyć utraconą rangę weterana, a bez tego moje życie będzie nic nie znaczącą farsą. Teraz już 351 postów.
Isentor:
--- Cytat: Xvier aep Deler w 14 Czerwiec 2016, 19:14:46 ---kroi się waruneczek z fizyki bo prof ocenia podrzucając kartki do góry :D
--- Koniec cytatu ---
Zaproponujcie Panu profesorowi eksperyment. Co szybciej pokona odcinek 50 metrów w pionie. Profesor czy stos kartek papieru o jego wadze? Nie zapomnijcie uwzględnić przyciągania ziemskiego. :D
--- Cytat: Kozłow w 19 Czerwiec 2016, 18:19:42 ---Muszę jeszcze napisać 352 posty, żeby zdobyć utraconą rangę weterana, a bez tego moje życie będzie nic nie znaczącą farsą. Teraz już 351 postów.
--- Koniec cytatu ---
Czeka cię ciężki okres.
Julian:
--- Cytat: Kozłow w 19 Czerwiec 2016, 18:19:42 ---Muszę jeszcze napisać 352 posty, żeby zdobyć utraconą rangę weterana, a bez tego moje życie będzie nic nie znaczącą farsą. Teraz już 351 postów.
--- Koniec cytatu ---
To żeby dostać wetka to trzeba jeszcze mieć określoną liczbę postów!? Myślałem, zę wystarczy być tylko królem : /
Kozłow:
Widocznie 1649 postów to za mało aby być królem, można co najwyżej być pomniejszym książątkiem.
[Pozostało postów: 350]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej