Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (6546/6650) > >>

Funeris Venatio:
Atletico Madryt mistrzem Hiszpanii... Gratulacje. Madryt ma pierwszą decimę w tym sezonie.

Anv:
Juz wolalem to atletico niz barce. Co to jest decima?

Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka

Funeris Venatio:
Decima od liczebnika dziesięć. Atletico Madryt zdobyło 10. mistrzostwo Hiszpanii w swojej historii. A Real Madryt czeka na 10. Puchar Europy - czyli swoją decimę.
A Blaugranie kibicuję już dobre 10 lat. Jeszcze pamiętam czasy jak Rajikard trenował. Kiedy Deco przechodził, Ronaldinho był świeżakiem. :)

Anv:
Ze 10 czegos to sie domyslilem, uczylem sie laciny ale nie wiedziel o co sie w terminologii pilkarskiej rozchodzi

Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka

Xvier aep Deler:
Dzisiaj u mnie w mieście organizowane jest coś takiego jak bieg fiata. Miałem stać z tabliczka informująca zawodników ile juz przebiegli, a w zamian mialem dostać ocenę w WFu. Niestety byłem na miejsu juz 1h wczesniej, bo tak jechał mój PKS. Na miejscu okazało się ze jedna ekipa z firmy datasport misja wypadek i nie ma kto pilnować sprzętu i robić pomiarów na premi lotnej.  Dostałem wiec szybki przeszkolenie i zostałem nieoficjalnym pracownikiem tejże firmy. Na miejscu dostałem notebooka z Internetem żeby wysyłać dane. 1h przed startem stwierdziłem ze mi sie nudzi, złapałem wiec za wczesniej wymienione urzadzenie, włączyłem firefoxa, niestety trzeba sie zalogować żeby kozystac z przeglądarki. stwierdzilem wiec ze pobawie sie w detektywa, włączyłem historie przeglądarki,  a tam co? Mauro blog :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej