Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Isentor:
--- Cytat: Thor Grom w 04 Kwiecień 2014, 15:56:50 ---Właściwie najpierw była normalna, ale trzy czy cztery lata przed tym jak tam poszedłem, to zmienili ją na katolicką.
Ja się już do tego przystosowałem, ale tak wogóle, ta szkoła jest taką jakby karną szkołą. Jak ktoś jest zagrożony, to jest przysyłany do nas, albo jak już ktoś miał wiele wybryków jak zbyt wiele bijatyk albo coś, to też do nas i w ten sposób moja klasa stała się najgorszą na podstawówkę i gimnazjum. :(
--- Koniec cytatu ---
Z kolonii karnej raczej powrotu nie ma. Grałeś w gry Gothic, coś powinieneś o tym wiedzieć. <lol> Swoją drogą pomysłodawca tego patentu ma niezłe poczucie humoru. Wysłać za karę patologie do szkoły katolickiej.
Thor ibn Odyn Grom:
--- Cytat: Isentor w 04 Kwiecień 2014, 16:17:25 ---Z kolonii karnej raczej powrotu nie ma. Grałeś w gry Gothic, coś powinieneś o tym wiedzieć. <lol> Swoją drogą pomysłodawca tego patentu ma niezłe poczucie humoru. Wysłać za karę patologie do szkoły katolickiej.
--- Koniec cytatu ---
1.No wiesz jakoś nie widzę, żeby bezi był cały czas w koloni(2,3,4-tak trochę) <fajka>
2.Ten "patent" już dosyć długo funkcjonuje, więc to prawda, choć to było chyba dwóch pomysłodawców.
3.Mój kolega( który grał w gothica lepiej niż ja(najlepiej w szkole)) jakoś się wydostał, choć tyż był tu za karę.
Xvier aep Deler:
--- Cytat: Thor Grom w 04 Kwiecień 2014, 15:10:36 ---Sory, że troche cofnąłem temat, ale o religii to nie mów, że ważna u każdego (nawet sarkastycznie), ja chodzę do katolickiego gimnazjum( razem z podstawówką) i religi mam trochę dość bo:
1.Wchodzę do szkoły i spotykamy się na modlitwie.
2.Ciągle są jakieś nowe modlitwy, bo chcą, żeby codziennie była inna.
3.ÂŻeby mieć 6 z religii, to trzeba albo czytać na mszy, albo kolejny raz odbębnić pierwsze piątki (jak dzisiaj(data)), albo to i to.
4.W niektóre dni jak cała reszta ma wolne, to my się ciągle w szkole kisimy.
5.Jak byłem w tamtym roku przy sztandarze, to nieraz jako jedyna nasza szkoła musiała na mszach stać.
Nikomu nie polecam takiej szkoły
--- Koniec cytatu ---
u mnie szkoła katolica to największa patola xD
walenie konia na lekcjach zarzygiwanie pokoju połączone ze sraniem po pijaku na wycieczkach i ciekawe imprezy ;]
Thor ibn Odyn Grom:
--- Cytat: Jakub G. w 04 Kwiecień 2014, 19:51:58 ---u mnie szkoła katolica to największa patola xD
walenie konia na lekcjach zarzygiwanie pokoju połączone ze sraniem po pijaku na wycieczkach i ciekawe imprezy ;]
--- Koniec cytatu ---
U mnie podobnie, tylkoże na mniejszą skalę. No co prawda graliśmy w ping ponga płynącą pileczka, ale to już dawno w 5 klasie dokładnie. Ale tak to nie ma zbytnio co mówić, co prawda co jakiś czas jest na przykład różbieranie dziewczyn na lekcji, ale to już wielka wielka rzadkość.
Rakbar Nasard:
Obserwowany
Wow, gdzie takie rozdają?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej