Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (6509/6650) > >>

Isentor:

--- Cytat: Thor Grom w 04 Kwiecień 2014, 15:10:36 ---Sory, że troche cofnąłem temat, ale o religii to nie mów, że ważna u każdego (nawet sarkastycznie), ja chodzę do katolickiego gimnazjum( razem z podstawówką) i religi mam trochę dość bo:
1.Wchodzę do szkoły i spotykamy się na modlitwie.
2.Ciągle są jakieś nowe modlitwy, bo chcą, żeby codziennie była inna.
3.ÂŻeby mieć 6 z religii, to trzeba albo czytać na mszy, albo kolejny raz odbębnić pierwsze piątki (jak dzisiaj(data)), albo to i to.
4.W niektóre dni jak cała reszta ma wolne, to my się ciągle w szkole kisimy.
5.Jak byłem w tamtym roku przy sztandarze, to nieraz jako jedyna nasza szkoła musiała na mszach stać.

Nikomu nie polecam takiej szkoły

--- Koniec cytatu ---
Może dlatego, że jest to szkoła katolicka. Ktoś Ci bronił iść do normalnej szkoły?

Thor ibn Odyn Grom:

--- Cytat: Isentor w 04 Kwiecień 2014, 15:31:53 ---Może dlatego, że jest to szkoła katolicka. Ktoś Ci bronił iść do normalnej szkoły?

--- Koniec cytatu ---
Po co miałbym się przemęczać, mam do niej jakieś 50metrów max, no i tu się zżyłem od zarówki z "przyjaciółmi"

Isentor:

--- Cytat: Thor Grom w 04 Kwiecień 2014, 15:45:39 ---Po co miałbym się przemęczać, mam do niej jakieś 50metrów max, no i tu się zżyłem od zarówki z "przyjaciółmi"

--- Koniec cytatu ---
Więc czemu masz pretensje do szkoły? Idziesz do szkoły katolickiej i nie podoba Ci się to, że jest to szkoła katolicka. Podejrzewam, że została założona specjalnie dla katolików i pod nich przystosowana więc masz dwie możliwości. Dostosować się albo zmienić szkołę na taką, która będzie Ci odpowiadać. Głupotą jest mieć pretensje do konia, że jest koniem. <ignorant>

Thor ibn Odyn Grom:

--- Cytat: Isentor w 04 Kwiecień 2014, 15:48:44 ---Podejrzewam, że została założona specjalnie dla katolików i pod nich przystosowana

--- Koniec cytatu ---
Właściwie najpierw była normalna, ale trzy czy cztery lata przed tym jak tam poszedłem, to zmienili ją na katolicką.

--- Cytat: Isentor w 04 Kwiecień 2014, 15:48:44 --- Dostosować się albo zmienić szkołę na taką, która będzie Ci odpowiadać.

--- Koniec cytatu ---
Ja się już do tego przystosowałem, ale tak wogóle, ta szkoła jest taką jakby karną szkołą. Jak ktoś jest zagrożony, to jest przysyłany do nas, albo jak już ktoś miał wiele wybryków jak zbyt wiele bijatyk albo coś, to też do nas i w ten sposób moja klasa stała się najgorszą na podstawówkę i gimnazjum. :(

Devristus Morii:

--- Cytat: Isentor w 23 Marzec 2014, 22:37:23 ---Uuu przeczyta jutro wieczorem, pewnie na niezłym rauszu.

--- Koniec cytatu ---

Przeczytałem dzisiaj, bo 2 tygodnie temu nie mogłem, bo jakby to powiedzieć. Byłem na skraju życia i śmierci.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej