Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Xvier aep Deler:
Ja w gimnazjum miałem nauczycielkę muzyki która uczyła też w wf :x
Toooo dopiero był ewenemet...
Izabell Ravlet:
--- Cytat: dafort w 23 Marzec 2014, 01:01:01 ---Tak, oczywiscie. Sczegolnie na Wielkanoc doodkola kosciola.
--- Koniec cytatu ---
<facepalm>
--- Cytat: Jakub G. w 23 Marzec 2014, 01:24:02 ---Ja w gimnazjum miałem nauczycielkę muzyki która uczyła też w wf :x
--- Koniec cytatu ---
Meh. Polski+WF. Historia+Przyroda. Niemiecki+Muzyka. Taka szkoła.
Talia:
--- Cytat: dafort w 23 Marzec 2014, 01:07:20 ---Ciekawi mnie po jaki uj w dzisiejszych czasach takie wynalazki. Albo inaczej - kto tam sie wybiera. Jak ktos chce do seminarium to nie potrzeba specjalnych referencji, bo ich popularnosc ostatnio raczej mala. Chyba jedynie po to, by produkowac kolejne stada magistrow, bezrobotnych filozofow.
--- Koniec cytatu ---
Do tego typu szkoły idą osoby, które na to stać. Nie bez powodu mają najniższą średnią wyników z matur.
--- Cytat: Jakub G. w 23 Marzec 2014, 01:24:02 ---Ja w gimnazjum miałem nauczycielkę muzyki która uczyła też w wf :x
--- Koniec cytatu ---
Obecnie w szkołach stawia się na "jak największa ilość" specjalizacji. Im więcej podyplomówek - tym cenniejszy nauczyciel. Dlatego teraz są: nauczyciele od religii-polskiego-matematyki-fizyki-chemii-katecheta w jednym.
Izabell Ravlet:
--- Cytuj ---Urodziny: Devristus (22)
--- Koniec cytatu ---
Stówka, Devq :*
Isentor:
--- Cytat: Darlenit w 23 Marzec 2014, 21:18:54 ---Stówka, Devq :*
--- Koniec cytatu ---
Uuu przeczyta jutro wieczorem, pewnie na niezłym rauszu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej