Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Anette Du'Monteau:
Znajdź sobie szkołę z rozszerzona religią i wfem, będziesz potem paladynem! Serio widziałem kiedyś taki profil.
Co do ogólności zajęć, to jest to niekiedy zaleta bo podobnież zagraniczni uczniowie mają strasznie ograniczone pole wiedzy, a właśnie u polskich uczniów/studentów ludzie cenią sobie nieco szersze horyzonty i pojęcie. Fakt, że część zagadnień z pewnością bym sam wypieprzył ale nie wszystko.
Izabell Ravlet:
--- Cytat: Blaze w 22 Marzec 2014, 23:07:32 ---Znajdź sobie szkołę z rozszerzona religią i wfem, będziesz potem paladynem! Serio widziałem kiedyś taki profil.
--- Koniec cytatu ---
Dwukrotnie spotkałem się z wuefistą-katechetą. Tacy ludzie naprawdę dużo biegają ;)
dafort:
--- Cytat: Darlenit w 23 Marzec 2014, 00:13:16 ---Dwukrotnie spotkałem się z wuefistą-katechetą. Tacy ludzie naprawdę dużo biegają ;)
--- Koniec cytatu ---
Tak, oczywiscie. Sczegolnie na Wielkanoc doodkola kosciola.
--- Cytat: Blaze w 22 Marzec 2014, 23:07:32 ---Znajdź sobie szkołę z rozszerzona religią i wfem, będziesz potem paladynem! Serio widziałem kiedyś taki profil.
--- Koniec cytatu ---
Tak, na pewno mnie sie przyda do szkoly rycerskiej <rycerz>
Talia:
--- Cytuj ---Znajdź sobie szkołę z rozszerzona religią i wfem, będziesz potem paladynem! Serio widziałem kiedyś taki profil.
--- Koniec cytatu ---
tak są, w naszej miejscowości chociażby na każdym keirunku jest rozszerzone religioznawstwo w liceum katolickim (prywatne), 3 klasy humanistyczna, matematyczna i właśnie wychowania fizycznego.
dafort:
--- Cytat: Talia w 23 Marzec 2014, 01:02:11 ---tak są, w naszej miejscowości chociażby na każdym keirunku jest rozszerzone religioznawstwo w liceum katolickim (prywatne), 3 klasy humanistyczna, matematyczna i właśnie wychowania fizycznego.
--- Koniec cytatu ---
Ciekawi mnie po jaki uj w dzisiejszych czasach takie wynalazki. Albo inaczej - kto tam sie wybiera. Jak ktos chce do seminarium to nie potrzeba specjalnych referencji, bo ich popularnosc ostatnio raczej mala. Chyba jedynie po to, by produkowac kolejne stada magistrow, bezrobotnych filozofow.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej