Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (6505/6650) > >>

Rakbar Nasard:

--- Cytat: Isentor w 18 Marzec 2014, 23:59:32 ---To ja tak miałem o scenach batalistycznych. Tysiące konkretnych materiałów historycznych, opisów etc. a o Potopie wspomniałem tylko dlatego, że zacytowałem jedną z bitew i był wymóg lektury w bibliografii. To mnie pytały o wątek miłosny w Potopie. Wątek kurwa miłosny w Potopie na prezentacji ze scen batalistycznych. Fuck logic. <ignorant>

--- Koniec cytatu ---

Miałem tak samo. Tak to jest jak baba zada pytanie.

Ogólnie to uważam, że nie powinno być narzuconych przedmiotów na maturze ani w szkole średniej. Po gimnazjum raczej człowiek wie w czym jest dobry. Wolałbym przez 3/4 lata uczyć się tylko przedmiotów ścisłych, niż takiego misz-maszu. Ja miałem czasami więcej polskiego niż matematyki, mimo iż byłem w technikum o kierunku ścisłym. Tak samo inne wosy, historie i inne głupoty, które powinny być opanowane już w gimnazjum. Dlatego po szkole średniej jest się średnim, a nie dobrym, bo leci się na wszystko, a nie na konkret. A potem przychodząc na uczelnie wykładowcy mi mówią "przecież to było w gimnazjum już". Tak sie program zmienił, że nawet w średniej to nie zostało, niestety.

Izabell Ravlet:
W liceum po reformie mam 11 przedmiotów (licząc wf, gw i rel), z czego 3 to rozszerzenie, 1 uzupełniający. ÂŁącznie mam na mat-fizie 9 matematyk w tygodniu. Czyli zmierzamy w tym kierunku.

Xvier aep Deler:
A u mnie znowu w liceum powtarzają ze teraz po tej reformie będziemy co najwyżej ćwierć inteligentami... Bo nie będziemy ogólnie wykształceni xd

ja mam 11 przedmiotów w 2 klasie w tym 2 zapychacze
Rysunek dla architektów na którym rysuje dłonie i portrety   <ignorant>
I angielski techniczny... Też kabaret :D

a matematyk mam 6 a polskich 4 na mat-fiz-infie :p

Izabell Ravlet:
I nic nie przebije trzech rozszerzonych matm i dwóch fizyk na sam początek tygodnia ;)

dafort:
Dobrze ze juz nie trzeba martwic sie o poziom inteligencji polskiej mlodziezy. ja mialem w ktorejs klasie 2 matematyki i 2 religie tygodniowo, bo religia to tak cholernie wazny przedmiot w zyciu kazdego obywatela ze hej!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej