Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Isentor:
--- Cytat: Salazar w 18 Marzec 2014, 23:54:27 ---Ja prezentacji na polaka nigdy nie napisałem. Miałem temat: "Mistrz, nauczyciel, mentor... wpływ na jednostki i całe społeczeństwo" czy jakoś tak. poza wyborem książek w październiku, czy kiedyś tam, do ostatniego dnia nie zrobiłem nic, na dzień przed napisałem plan, by nie zapomnieć tytułów książek... Rozmowa mistrza Polikarpa ze śmiercią, wiersz "Pan od Przyrody" Herberta + "Hannibal" i "Milczenie owiec" Harrisa.
Wredne baby w komisji wypytywały mnie tylko o ten wiersz.
--- Koniec cytatu ---
To ja tak miałem o scenach batalistycznych. Tysiące konkretnych materiałów historycznych, opisów etc. a o Potopie wspomniałem tylko dlatego, że zacytowałem jedną z bitew i był wymóg lektury w bibliografii. To mnie pytały o wątek miłosny w Potopie. Wątek kurwa miłosny w Potopie na prezentacji ze scen batalistycznych. Fuck logic. <ignorant>
Szarleǰ:
Ja tam sie tym nie przejmuje. 2 lata temu mój znajomy wybrał temat o żydach w literaturze polskiej i ich postrzeganiu na przestrzeni różnych epok i ktoś mu tam napisał prezentację. Zdał na 90% z hakiem. Rok później drugi mój znajomy używając tej samej prezentacji zdobył 98%, w tym roku kolej na mnie, a że temat wybrałem (totalnie przypadkowo <ignorant>) ten sam, to o prezentację sie akurat martwić nie muszę. Poza tym matury ustne i ta cała szopka związana z przygotowywaniem bibliografii itd. to totalna ściema. I tak zapytają was z tego, z czego będzie im pasowało. Nie łudźcie się, że ktokolwiek z komisji przygotuje się z materiału, z którego chcielibyście odpowiadać .
Mogul:
--- Cytat: Isentor w 18 Marzec 2014, 23:59:32 ---To ja tak miałem o scenach batalistycznych. Tysiące konkretnych materiałów historycznych, opisów etc. a o Potopie wspomniałem tylko dlatego, że zacytowałem jedną z bitew i był wymóg lektury w bibliografii. To mnie pytały o wątek miłosny w Potopie. Wątek kurwa miłosny w Potopie na prezentacji ze scen batalistycznych. Fuck logic. <ignorant>
--- Koniec cytatu ---
Hahaha, You Made My Day Isu xd
Canis:
--- Cytat: Isentor w 18 Marzec 2014, 23:59:32 ---To ja tak miałem o scenach batalistycznych. Tysiące konkretnych materiałów historycznych, opisów etc. a o Potopie wspomniałem tylko dlatego, że zacytowałem jedną z bitew i był wymóg jakieś lektury. To mnie pytały o wątek miłosny w Potopie. Wątek kurwa miłosny w Potopie na prezentacji ze scen batalistycznych. Fuck logic. <ignorant>
--- Koniec cytatu ---
Chciały się dowiedzieć, czy kobiece bombowce miały duży wpływ na zniszczenia w czasie bitwy, nie dziw się. Mi na podstawie tego krótkiego wiersza kazały powiedzieć 10 cech patriotycznych nauczyciela przyrody... niestety przy 9 zabrakło mi wyobraźni, jaki może mieć chudy gość, schludnie, lecz szarawo ubrany pan od przyrody.
--- Cytat: Szarlej. w 19 Marzec 2014, 00:03:53 ---Ja tam sie tym nie przejmuje. 2 lata temu mój znajomy wybrał temat o żydach w literaturze polskiej i ich postrzeganiu na przestrzeni różnych epok i ktoś mu tam napisał prezentację. Zdał na 90% z hakiem. Rok później drugi mój znajomy używając tej samej prezentacji zdobył 98%, w tym roku kolej na mnie, a że temat wybrałem (totalnie przypadkowo <ignorant>) ten sam, to o prezentację sie akurat martwić nie muszę. Poza tym matury ustne i ta cała szopka związana z przygotowywaniem bibliografii itd. to totalna ściema. I tak zapytają was z tego, z czego będzie im pasowało. Nie łudźcie się, że ktokolwiek z komisji przygotuje się z materiału, z którego chcielibyście odpowiadać .
--- Koniec cytatu ---
90% z hakiem? z tego co wiem to jest 20 punktów z prezentacji, więc mógł dostać 90, 95 albo 100...
Ja dostałem 95% za brak cechy jaką jest dbałosć dobierania kolorów w ubiorze.
Szarleǰ:
--- Cytuj ---90% z hakiem? z tego co wiem to jest 20 punktów z prezentacji, więc mógł dostać 90, 95 albo 100...
--- Koniec cytatu ---
Kłopotliwa uwaga :D. Nie mam pojęcia, sam jeszcze przecież nie zdawałem, więc nie wiem skąd wzięło się jego 98% (mówię o tym drugim, bo jeśli chodzi o pierwszego to szczerze nie pamiętam jego wyniku, wiem tyle że był wysoki). Powtarzam tylko to, co wiem od nich :P. Tak czy inaczej matura ustna, szczególnie z polskiego nie powinna być raczej powodem do jakichkolwiek zmartwień, nie słyszałem w każdym razie jeszcze o nikim, kto by ją oblał.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej