Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Isentor:
--- Cytat: Rakbar Nasard w 18 Marzec 2014, 21:24:43 ---Polski. Brrr. Przypomniało mi się, jak dzień przed maturą czytałem streszczenia. :D
--- Koniec cytatu ---
Dzień przed maturą to ja pisałem prezentacje na polaka.
Xvier aep Deler:
Ciesz sie ze prezentacje miałeś ;D
To juz legenda niestety...
Ja mogę wylosować pytanie w stylu zinterpretuj obraz taki a taki (w najlepszym przypadku był jednym z 1000 obrazków w podreczniku) w oparciu o to i to... I muszę wiedzieć kto go namalował czym i na czym.... :D
Szarleǰ:
CZEÂŚ skurwysynki.
--- Cytat: Jakub G. w 18 Marzec 2014, 22:25:02 ---Ciesz sie ze prezentacje miałeś ;D
To juz legenda niestety...
Ja mogę wylosować pytanie w stylu zinterpretuj obraz taki a taki (w najlepszym przypadku był jednym z 1000 obrazków w podreczniku) w oparciu o to i to... I muszę wiedzieć kto go namalował czym i na czym.... :D
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego? Na tegorocznej maturze prezentacje wciąż obowiązują, wiem bo sam zdaje ;P.
Ogólnie to nie ma co spinać. Sam olałem szkołę na półrocze poprzedniego roku szkolnego (2012/13) bo miałem problemy przez wagarowanie i ogólnie całe technikum leciałem na farta, więc wziąłem papiery zanim mnie wyrzucili. Odkąd się przeniosłem do wieczorówki chodzę chyba jeszcze mniej, a pisząc próbne matury bez nauki nie zszedłem z żadnego przedmiotu poniżej 60%. Dlatego myślę że przereklamowana ta cała matura i poza tym, że pasuje się troche pouczyć, żeby zdobyć jakiś niezły wynik to trzeba podejść na lajcie ;).
Mogul:
Nie bluźnij :<
Siema elo jojo
Canis:
Ja prezentacji na polaka nigdy nie napisałem. Miałem temat: "Mistrz, nauczyciel, mentor... wpływ na jednostki i całe społeczeństwo" czy jakoś tak. poza wyborem książek w październiku, czy kiedyś tam, do ostatniego dnia nie zrobiłem nic, na dzień przed napisałem plan, by nie zapomnieć tytułów książek... Rozmowa mistrza Polikarpa ze śmiercią, wiersz "Pan od Przyrody" Herberta + "Hannibal" i "Milczenie owiec" Harrisa.
Wredne baby w komisji wypytywały mnie tylko o ten wiersz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej