Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
jeryrep:
--- Cytat: Jakub G. w 18 Luty 2014, 22:36:46 ---ładne jajca na majdanie....
Ta Ukrainę to juz do końca pojebalo... -.-'
--- Koniec cytatu ---
To nie wina narodu tylko putina i janukowycza oraz partii tam rzadzacej. Coz moge powiedziec, idioci do potegi, zaraz do wojny doprowadza (chociaz mam,nadzieje, ze nic nie bedzie, a Ukraina dolaczy do UE).
Xvier aep Deler:
Dołączy do UE tyle ze jak dla mnie to UE doprowadziło do tej sytuacji... ;)
Najpierw obiecywali a jak zaczęło się robić gorąco to nagle udają ze nic nie widzą...
Dla mnie to trochę dziwne
Dopiero jak się wojna domowa tam zaczyna to zauważają ze coś jest jednak nie tak i wypadało by ruszyć dupe...
A o Ukrainę chodziło mi raczej o kraj ;P
jeryrep:
Nie UE zaczelo. Rosja to zly kraj (bierze wszystko co ma pod reka). I to oni zaczeli, nie UE. Ruski chca miec zysk.
Xvier aep Deler:
Rojsa nie jest złem tego świata ma po prostu swoje metody i jak dla mnie UE wcale nie jest lepsze ;)
jeryrep:
--- Cytat: Jakub G. w 20 Luty 2014, 21:01:47 ---Rojsa nie jest złem tego świata ma po prostu swoje metody i jak dla mnie UE wcale nie jest lepsze ;)
--- Koniec cytatu ---
Ale zobacz: za PRL to stalo sie w kolejkach godziny. Teraz jak jestesmy w UE to juz nie ma tak, ze chleba nie da sie kupic, wtedy szynka to byla rzadkosc. Teraz zyjemy normalnie. A Rosja jest chciwa i chce miec jak najwiecej ziem.
A tak w ogole to wyglada na to, ze ty wolalbys zyc za stanu wojennego nie? Zastanow sie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej