Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (6492/6650) > >>

Xvier aep Deler:
Teraz jest na giermaszu za dyszke ale stronka cdp jest przeciążona...

Rakbar Nasard:
//www.youtube.com/watch?v=kA8rTyIO0xE
Ciekawie zapowiadająca się gra. Oby wybiło się to studio, bo tworzą coś nowego i naprawde ładnego. RPG bez magii.

Isentor:

--- Cytat: Rakbar Nasard w 13 Luty 2014, 22:03:54 ---//www.youtube.com/watch?v=kA8rTyIO0xE
Ciekawie zapowiadająca się gra. Oby wybiło się to studio, bo tworzą coś nowego i naprawde ładnego. RPG bez magii.

--- Koniec cytatu ---
No jakby mi to ktoś opowiedział 10 lat temu jarałbym się jak pierwszą grą z serii Gothic. W dzisiejszych czasach to jest już standard, więc nie wiem czemu koleś opowiada to tak jakby odkryli niezbadany ląd w tworzeniu gier cRPG.

Eric:
Ja tam sobie podczas świątecznej wyprzedaży na Steamie zrobiłem taki zapas w bibliotece gier, że wystarczy z rezerwą na najbliższy rok pewnie. Inna sprawa, że powoli zaczynam myśleć o małym remonciku peceta, bo taki Hitman nowy już super-płynnie w wysokich ustawieniach nie chodzi, a ja rozpieszczony wcześniejszymi osiągami jakoś nie mogę tego przeboleć. :(

Rakbar Nasard:

--- Cytat: Isentor w 13 Luty 2014, 23:18:47 ---No jakby mi to ktoś opowiedział 10 lat temu jarałbym się jak pierwszą grą z serii Gothic. W dzisiejszych czasach to jest już standard, więc nie wiem czemu koleś opowiada to tak jakby odkryli niezbadany ląd w tworzeniu gier cRPG.

--- Koniec cytatu ---

Czy ja wiem, czy taki standard? Ja podałem ten materiał bo stosunkowo dużo rzeczy na nim pokazują, można się zorientować na co ich stać. A zdaje mi się, że na dużo. Wystarczy zainteresować się wątkiem, by się na tą grę napalić. No chyba, że ktoś bez magii czy sci-fi żyć nie może. ;p

Tak jak ktoś kiedyś napisał, uderzają poniekąd w Trylogie Husycką Sapkowskiego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej