Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Xvier aep Deler:
Sorry ale czego ty się spodziewałeś...
Patrząc na ilość badziewnych tytułów w spisie odrazy było wiadomo ze nie zobaczysz wszystkiego w każdym sklepie
Z reszta było widać ile tam jest badziewia w stosunku do sensownych tytułów wiec tej szans nie powinein cię dziwić z reszta czego ty się spodziewasz?
To tylko biedronka a nie sklep tematyczny z grami...
tak samo jak spelforce a derta brat wyhaczył w krakowie.
Co do two worlds pewny nie jestem
Nie wszytskie tytuły rozszyfrowalem ale u mnie Total war byl ;)
Od cholery neverwinterow trochę starcraftów i kilka innych tytułów ;p
a i powinieneś liczyć się z tym ze juz 2h po otwarciu te koszyki będą przebrane na pewno było sporo idiotów takich jak ja którzy przeszli zaraz po otwarciu przez kilka biedronek i wybrali co lepsze ;)
Rakbar Nasard:
Nie jestem na tyle zdesperowany by wstawać rano i lecieć do biedronki po gry. Jak to czego się spodziewałem? Towaru, który wymienili na liście. Mam dość powściągliwości w sobie, by toczyć batalie rano w sklepie o gry, bo rzucono ochłapy ludziom. Jak ci to nie przeszkadza, to współczuje. <ignorant>
Xvier aep Deler:
Jakie batalie? pojechałem jednym pks'em do szkoły wcześniej i obskoczyłem biedry które mam po drodze defakto bylem jednym z pierwszych tak ze nie było się z kim nic ;)
A ze fajnych tytułów po południu nie bedzie a można było wyhaczyc fajne rzeczy :p
Braciak dorwał dirta z bonem na 50 zł do sklepu cd projekt
Nawaar:
U mnie to, tylko Total war, Warhammer i two worlds reszta badziewie.
Isentor:
U mnie też same badziewia dla dzieci. Ale nie ma co się tak oburzać Rakbarze. To przecież doszczętne wyczyszczenie magazynów. To już nie od nich, a od Biedronki zależało jak ulokuje towar. Jak CDP za pierwszym razem czyściło magazyny większość z tych tytułów mogłeś kupić za 5 złotych, niektóre nawet za 2,99. W dodatku po kupieniu gier za 30 zł dostawałeś po 10 gier za darmo. I to nie jakieś śmieci, ja np. dostałem całe Neverwinter 2 z dodatkami i kilka innych dobrym cRPG. Przesyłka była darmowa, bo bus z towarem przyjeżdżał w danych dniach do miasta i stał na określonych parkingach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej