Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (6473/6650) > >>

jeryrep:

--- Cytat: Salazar w 18 Styczeń 2014, 09:53:51 ---Jak się czegoś nie wie, albo potrzeba pomocy wystarczy zapytać ;) miszczowie i aktywni gracze co mogą to pomogą ;) .

--- Koniec cytatu ---
Juz sie pytalem no i dalej nie ogarniam. No ale sprobuje to ogarnac jeszcze raz.

Mohamed Khaled:

--- Cytat: jeryrep w 18 Styczeń 2014, 12:52:30 ---Juz sie pytalem no i dalej nie ogarniam. No ale sprobuje to ogarnac jeszcze raz.

--- Koniec cytatu ---

W sumie każdy, kto zaczynał (Nawet Ci najstarsi gór... a nie,to nie ta bajka ;d). Ale z czasem uczyli się itd. Taki Gorn np. Zaczął nie dawno, ale już coś pewnie tam kuma ;d

Hagmar:

--- Cytat: Mohamed w 18 Styczeń 2014, 18:41:39 ---W sumie każdy, kto zaczynał (Nawet Ci najstarsi gór... a nie,to nie ta bajka ;d). Ale z czasem uczyli się itd. Taki Gorn np. Zaczął nie dawno, ale już coś pewnie tam kuma ;d

--- Koniec cytatu ---
Ty nadal jesteś nubem  ;p

Canis:

--- Cytat: Aragorn w 19 Styczeń 2014, 13:21:12 ---Ty nadal jesteś nubem  ;p

--- Koniec cytatu ---

Ja byłem, jestem i zapewne będę nubem. Ale szczerze mówiąc, wiele rzeczy nadal dla mnie jest niejasnych mimo że tu już "w miarę" aktywnie od pół roku jestem z powrotem. Ale prędzej czy później z każdego gracza będą ludzie ;] .

Grison:

--- Cytat: Salazar w 19 Styczeń 2014, 16:36:32 ---Ja byłem, jestem i zapewne będę nubem.

--- Koniec cytatu ---
Sorry, taki mamy klimat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej