Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Canis:
Zespół The Last ride na przykład, ale aktywność... Tomek pisze i wstawia raczej dosyć rzadko jak ma coś do przekazania...
Gordian Morii:
--- Cytat: Salazar w 05 Styczeń 2014, 00:46:18 ---Zespół The Last ride na przykład, ale aktywność... Tomek pisze i wstawia raczej dosyć rzadko jak ma coś do przekazania...
--- Koniec cytatu ---
Bo chodzi o to, że ja muszę mieć na jedne głupie zajęcia taki funpage. A i dosłownie tylko na zaliczenie trzeba mi to. A w zamian za to gwarantuję przypływ około 500 like :D
Canis:
--- Cytat: Gordian w 05 Styczeń 2014, 01:31:42 ---Bo chodzi o to, że ja muszę mieć na jedne głupie zajęcia taki funpage. A i dosłownie tylko na zaliczenie trzeba mi to. A w zamian za to gwarantuję przypływ około 500 like :D
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem... Jak musisz mieć?
Gordian Morii:
--- Cytat: Salazar w 05 Styczeń 2014, 01:33:49 ---Nie rozumiem... Jak musisz mieć?
--- Koniec cytatu ---
W skrócie babka sobie wymyśliła, że na koniec semestru trzeba jej przedstawić funpage na fb mające 3k lajków czaisz? Nie wzięła pod uwagę jednak tego, że ludzie pracują, uczą się (wow), piszą licencjat i o zgrozo uważają fb za zło konieczne, na którym tylko traci się czas. ;/
No i przychodzi koniec semsetru i coś trzeba będzie przedstawić. Nawet na to trzy by się byle jaki funpage przydał. A ja normalnie nie mam czasu na takie bzdury.
Isentor:
3 tysie aż? To chyba fanpage z serii lubię placki, bo na takim realnym aż tylu nie uzbierasz w tak krótkim czasie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej